Yaşam
  • 22.11.2006 00:59

İŞTE MELTEM CUMBUL'UN KIZ GİBİ AMERİKALI AKTÖR SEVGİLİSİ

'The Lost' filminin yıldızı 23 yaşındaki Marc Senter'a gönlünü kaptıran Meltem Cumbul, aralarındaki 12 yaş farkı hiç umursamıyor .


Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'dan sonra bir genç aşık haberi de Meltem Cumbul cephesinden geldi. Çağlayan Tuğal'dan boşandıktan sonra Amerika'ya sinema eğitimi almaya giden 35 yaşındaki Cumbul, 'The Lost' filminin başrol oyuncusu 23 yaşındaki Marc Senter'la birlikte.
Şu aralar ailesini ziyaret etmek için İstanbul'da bulunan oyuncu, dün Müge Anlı ve Şenay Düdek'in sunduğu 'Dobra Dobra' programına katıldı.

ÇOCUK İSTİYORUM
Cumbul, programda yeni aşkı hakkında ilk kez konuştu. Sevgilisini de Türkiye'ye getirmeyi istediğini ancak işlerinin yoğunluğu nedeniyle gelemediğini söyleyen oyuncu, şöyle devam etti: "1 aydır birlikteyiz. Oyunculuk okulunda tanıştık. Amerika'daki oyuncular bizimkiler gibi değil. Sürekli oyuncu koçu ile çalışıyorlar. Marc'la aynı sınıftayız. Gayet iyi gidiyor ilişkimiz. Mutluyum, anne olmayı çok istiyorum ama evliliği düşünmüyorum tabii Marc ısrar ederse bir daha düşünebilirim...."

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 00:02

İLGİLİ HABERLER