Spor
  • 10.1.2014 16:08

İşte Taffarel'in en çok beğendiği kaleci

Sarı-kırmızılı takımın kaleci antrenörü Cladio Taffarel, transfer döneminde birçok söylenti olacağını belirterek, “Stratejiler belirlenir. Hocamız bir liste verdi. Şu anda yöneticiler bu listede olanların alınması için elinden geleni yapıyor. Çok fazla detaya girip taraftarımızı beklentiye sokmamamız gerek. Alex Telles ile ilgimiz olduğu doğru. İş burada sadece oyuncu ile bitmiyor. Kulüplere de kalıyor. Sadece o değil, başka transferlerle ilgili de çalışmalarımız sürüyor” dedi.

“3 TÜRKİYE KUPASI VE ÖNEMLİ BİR LİG VAR”

Turkis Airlines Antalya Cup’ta kendilerini çok önemli maçlar beklediğini vurgulayan Taffarel, “Sonrasında, 3 Türkiye Kupası ve önemli bir lig maçı var. Ajax ile oynayacağız ve onları yenersek Celtic ile oynayacağız. İki kulüp de çok değerli ve önemli takımlar. Bu iki maçın bizi lig periyoduna iyi hazırlayacağını düşünüyorum. İşinize olan aşk sizi bir şeylere sürüklüyor. Futbolcuyken de şimdi de işime bağlıyım. Futbolcuyken daha stresli oluyorsun. Saha dışarısına çıkınca daha farklı. İnsanlara daha fazla yardım etme şansınız oluyor. Başkanla birebir konuşuyorum, Galatasaray ve işime duyduğum aşk devam ediyor” açıklamalarında bulundu.

“İYİ BİR KALECİ OLDUKLARINI GÖSTERMELERİ GEREKİYOR”

Cladio Taffarel , Galatasaray’ın ikinci kaleciye ihtiyacı olmadığını ifade ederek, “Muslera’nın sakatlığı sonrası Eray oynadı. Onun oynadığı maçlar çok zordu. A takım tecrübesi olmayan bir kaleci için zordur. Ama üzerine düşen görevi yaptı. Fenerbahçe ve Real Madrid maçlarını oynadı. Muslera oynarken de talihsiz goller yiyorduk. Eray’ın performansının kötü olduğunu düşünmüyorum. Ufuk ve Aykut da sakatlıktan yeni çıktı. Önümüzdeki 3 kupa maçında her birini oynatmak istiyorum. İyi kaleci olduklarını göstermeleri gerekiyor” şeklinde konuştu.

“BUNLARIN HEPSİ TOLGA’DA VAR”

Türkiye’de en beğendiği kaleciler hakkında ise Taffarel, şunları söyledi:

“Onur’u çok beğeniyorum. Türkiye kaleci konusunda şanslı bir dönem geçiyor. Onur çok önemli kurtarışlar yapıyor. Ama benim beğendiğim kaleci profili Tolga Zengin. Çok sakin. Kaleci arkada oynadığı için sakin olması ve güven vermesi lazım. Bunların hepsi Tolga’da var.”
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:35

İLGİLİ HABERLER