Yaşam
  • 2.11.2006 13:01

İŞTE TÜRK MANKENLERİN MAL VARLIĞI

Mankenler kazandıklarını sadece güzelliklerine harcıyor gibi gözükse de onlar da geleceklerini düşünüyor. İşte podyumdan kazanıp evle araba yatırımı yapan güzel ve akıllı mankenlerimiz...

Sadece defilelerde çalışmayan, simitçi açılışından, araba galerisi açılışına, market tanıtımına kadar her işe çağrılan mankenler acaba kazançlarını nasıl değerlendiriyor? Yaptığımız araştırma, mankenlerin kazandıklarını harcamak yerine yatırım yaparak geleceklerini garanti altına almayı tercih ettiklerini gösterdi. Onlar da herkes gibi önce bir ev, sonra da araba alarak yaşamlarını kaliteli sürdürmeyi hedefliyorlar. Evi ve arabayı alan ise yatırımını yine gayrimenkul satın alarak sürdürmeyi tercih ediyor. Mankenlerin sevgili parasıyla yaşamaya muhtaç olduğu iddialarının konuşulduğu şu günlerde; birçok mankenin malvarlığı dudak uçuklatacak cinsten.

PARALAR BANKADA BİRİKİYOR

Son yıllarda defile sayısının düşmesiyle podyumlarda işlerin azalmasına rağmen özellikle bazı mankenler kazanmaya devam ediyorlar. Bunun da en önemli nedeni medyatik olarak isimlendirilen bu mankenlerin her türlü tanıtım için davet edilmeleri. Konuştuğumuz mankenlerin az bir kısmı birikimini banka hesabında değerlendirmeyi tercih ediyor. Bu mankenler de hesaplarında biriken para belli bir miktara ulaştıktan sonra hemen gayrimenkul satın almayı planlıyorlar. Ece Sükan, Tuğçe Kazaz ve Cansu Dere dışındaki pek çok podyum güzeli, kazançlarını ev ve arabaya yatırmış.

KİMLER NELER ALMIŞ?

Çağla Şıkel: Ulus'ta bir ev, Range Rover marka cip.

Azra Akın: Kemer Country'de geçen yıl satın aldığı 750 bin dolar değerinde tripleks ev, 2006 Audi araba.

Deniz Akkaya: İstinye'de bir daire, Range Rover cip.

Ece Gürsel: Antalya'da bir ev, Bodrum'da arsa.

Esin Moralıoğlu: Seba sitesinde 3 ev, Ulus'ta bir ev, Maslak Mashattan'dan bir ev, cabrio bir araba, Kuşadası'nda yazlık.

Tuğba Özay: 13 dönümlük bir arazi üzerine değeri 1 milyon YTL’yi bulan üç ev ve Cherooke marka cip.

ARABASIZ OLMAZ

Nefise Karatay: Suadiye'de 400 bin YTL'lik daire, Gökçeada'da ev, Range Rover cip.
Ebru Güzel: Nişantaşı'nda ev, Renault araba.
Sema Şimşek: Maltepe'de eşi Burak Hakkı ile ortak aldığı bir ev ve Peugeot 406 araba.
Fatoş Seğmen: Ford Fiesta marka araba, İzmir'de ev.
Tuğba Karaca: Güzellik yarışmasından kazandığı araba.
Pınar Tezcan: Kia Sorento araba.
Demet Şener: Range Rover cip.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 01:56

İLGİLİ HABERLER