Gündem
  • 25.12.2004 06:52

İŞTE ÜNLÜLERİN 'ÇARESİZLİK' ANLARI!..

Hayranlarının karşısına bakımlı ve neşeli çıkmak isteyen ünlüler, bazen de bir 'çaresizlik abidesi'ne dönüşüyor. Hastalık ya da özel hayatla ilgili tatsızlıklar, onları ne yapacağını bilemez hale getiriyor. İşte, sanat ve moda dünyasındaki ünlü isimlerin yaşadığı çaresizlik anları...

EMRAH: 'Büyü' filminin galasında Gmall Cine Bonus Sinemaları'nda çıkan yangından canını zor kurtaran Emrah, sinirlerine hakim olamayıp hüngür hüngür ağladı. Şokla birlikte duman zehirlenmesi de yaşayan Emrah'ın çaresizliği gözlerinden okunuyordu.

GİZEM ÖZDİLLİ: Podyumda yürürken bebeğini düşürdüğünü söyleyen ve bu nedenle sevgilisi Varol Kaynar'ı suçlayan Özdilli'nin basın açıklaması yaparken yüzündeki çaresizlik uzun süre zihinlerden silinmedi.

TAMER KARADAĞLI: İlişkiye girdiği bir hayat kadını tarafından seks kasetiyle tehdit edilen Karadağlı, düzenlediği basın toplantısında pişmanlığını anlatırken çok çaresiz görünüyordu. Karadağlı, milyonların karşısında ihaneti için karısından özür dilemişti.

EBRU GÜNDEŞ: Kaset tanıtımı sırasında beyin kanaması geçiren Gündeş'in hastaneye kaldırılmış ve uzun süre yoğun bakımda kalmıştı. Gündeş, bir dizi ameliyatın ardından hastaneden çıkarken bitkin, yorgun ve çaresiz görünüyordu.

MEHMETALİ ERBİL: 'Kaçış Sendromu' adlı hastalık nedeniyle bir kaç kez ölümden dönen Erbil'in hastanedeki görüntüleri, sağlık sorunları karşısında yaşanan çaresizliğin en belirgin örneği oldu.

SEDA SAYAN: Kardeşi Sedat'ın adam yaralamak suçundan yargı önüne çıkarıldığı gün, Seda Sayan'ın çaresizliği yaşlı gözlerinden açıkça okunuyordu.

YILMAZ ERDOĞAN: Tiyatrocu arkadaşı ve yakın dostu Gürdal Tosun'un cenaze töreni ünlü komedyenin gülmediği nadir anlardan biriydi. Yılmaz Erdoğan, ölüm karşısındaki çaresizliği hüzünlü yüz ifadesiyle gözler önüne sermişti.

ALİ SUNAL: Komedi ustası Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal, babasının ani ölümüyle neye uğradığını şaşırmıştı. Ali Sunal'ın en çaresiz anı, babasının cenaze töreniydi.

DENİZ AKKAYA: Range Rover marka cipi yanarken arabadan dışarıya atlayan ve ölümden dönen güzel manken, çaresizliğini pek çokları gibi gözyaşlarıyla ifade etti.

Sabah

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:31

İLGİLİ HABERLER