Spor
  • 19.1.2014 01:21

İzmir'den Aziz Yıldırım’a destek

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İzmir Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cem Çalışkan, Başkan Aziz Yıldırım gibi kendilerinin de bu kararı tanımadıklarını ve inatla karşı çıktıklarını söyledi.
“3 yıldan beri Türkiye’nin en büyük camiası Fenerbahçe’ye karşı yürütülen, durdurulamayacak bir potansiyeli fark edip; sürekli karşımıza çıkarılan 'şike' adı altındaki yıldırma, ele geçirme politikası devam etmektedir” diyen Çalışkan, “Bu politikayı yürütenlerin hala anlayamadıkları bir konu var ki, biz Fenerbahçeliler’in ailevi bütünlüğü, dik duruşu ve büyük sevdası asla ve asla yıldırılamayacak aksine daha da güçlenecektir” şeklinde konuştu.
Başkan Çalışkan, 2010/2011 sezonunda oynanan tüm maçları hak ederek kazandıklarını belirterek, “İç sahada ve deplasmanda şampiyonluk yolundaki tüm rakiplerini dize getiren, Anadolu deplasmanlarında çok çetin mücadelelere rağmen galip gelmeyi bilerek anasının ak sütü gibi bir şampiyonluk kazanan futbolcu grubumuza bu çirkin yakıştırmalar dünyanın en büyük ayıbıdır. Her şeyin ortada olduğu bir durumda yargının almış olduğu karar yıldırıcı değil ancak üzücüdür. Başkanımızın da dediği gibi Fenerbahçe’ye leke sürmek isteyenlere en sert tokadı yine Fenerbahçe camiası atacaktır” dedi.
Aziz Yıldırım’ın sonuna kadar yanında olduklarını vurgulayan Cem Çalışkan, “Başkanımızın Fenerbahçe uğruna neler yapabileceğini bilmeyenlerin bu yıldırma politikası er ya da geç karşılarına Fenerbahçe tokadı olarak çıkacaktır. Türkiye’nin en büyük spor kulübü, 107 yıllık ulu çınar Fenerbahçemiz hiçbir kurumun haksız infazına teslim edilemeyecek görkemli bir büyüklüktedir. Fenerbahçe yıkılmaz bir kaleyse bunun sebebi büyük camiasıdır, büyük başkanıdır. Bu haksız kararı hiçbir şekilde tanımıyoruz ve yine söylüyoruz, dar ağacında olsak bile; son sözümüz Fenerbahçe” diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:23

İLGİLİ HABERLER