Spor
  • 19.1.2014 01:18

Daum, Eskişehirspor ile bir ilk yaşadı

3 puan için geldiklerini vurgulayan Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, şöyle konuştu:
"3 puan için gelmiştik ama olmadı. İlk devreye bakıldığı zaman oyunun kontrolünü ele alamadık. Top alışverişi yapamadık. Akhisarlı oyuncuların arkasından koştuk. İlk yarıya baktığınızda defansif anlamda gol pozisyonu pek fazla vermedik. İlk yarı gol pozisyonlarına girdik tam istediğimiz gibi olmadı. İkinci devre için bunları konuştuk futbolcularımızla. İkinci devreyi kıyasladığımız zaman başka bir Bursaspor sahadaydı. Baskılı ve gol pozisyonları üreten bir takım vardı. Bu gol pozisyonlarını gole çevirmediğiniz zaman gol tehlikelerini yaşarsınız. Niasse 89. dakikada gol bu pozisyonu yakaladı. Şanslıydık atamadı. Bakıldığı zaman bu puan bize ne getirecek bunu önümüzdeki haftalarda göreceğiz. 10. maçımızı kaybetmedik. Pozitif olarak deplasmanda berabere kaldık. İlerleyen zamanda bir puana sevinecek miyiz, yoksa iki puanı kaybettiğimiz için buna üzülecek miyiz?"
Oğuzhan ve Fernando’yu değerlendiren Daum, "Bakıldığında genç arkadaşımız Oğuz Han, oyunda fazla kalmadı. Son dakikalarda oyuna girdi. Ayağına bir gol pozisyonu geldi ama değerlendiremedi. Pozitif görüyoruz, onu da hazırlayacağız. Fernando'ya şunu söyleyebiliriz. Fernando, inanılmaz derecede fiziğe sahip. Tatilden bize katıldı. İstenen seviyeye getirmek için antrenmanlar sürecek. Bizim istediğimiz seviyeye geldiği zaman değerli bir futbolcu olduğunu göreceğiz. Oğuzhan'ı Bursaspor’a kazandırdığımız için mutluyuz" dedi.
Eskişehirspor ile üst üste yapacağı maçlar için değerlendirmede bulunan Daum, şunları söyledi:
"Bu maçlarda farklı nedenlerden dolayı rotasyonların yapılabilir ve değişikliğe gidilebilir. Eskişehirspor ligde ve kupada en önemli rakiplerimizden. Bir hafta içinde 3 kere aynı rakibe karşı oynamak benim için bir ilk.”
Çok önemli bir maça çıktıklarını vurgulayan Serdar Aziz, “3 puan alamadık. 1 puanla dönüyoruz. Golü atan kazanacaktı. Güzel maç oldu. Takım arkadaşlarım iyi mücadele etti" diye konuştu.
Bursasporlu oyuncu Şener Özbayraklı ise, "İyi gidiyoruz. Zorlu maçlar var. Elimizden gelenin iyisini yapmaya çalıştık. Zorlu bir süreç var. İnşallah en iyi şekilde atlatırız" şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:23

İLGİLİ HABERLER