Yaşam
  • 21.1.2014 13:31

İzzet Yıldızhan'dan, Bülent Ersoy için şok sözler

Tv 8’in sevilen sabah programı “Aramızda kalsın”a konuk olan İzzet Yıldızhan’dan olay yaratacak açıklamalar geldi!...

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy’la arasında yaşanan olayları şöyle anlattı.

-Show Tv’nin Bülent Ersoy’la program yapmaya yanaşmadı. Nedeni ise geçimsiz bir kadın.

-Bülent Ersoy’un samimiyetine inanmıyorum. İkiyüzlü bir kadın.

-Programın yapımcısı Fevzi bey Bülent Ersoy’a zavallı diyor. Çok doğru söylüyor. Çünkü  tek başına karar veremiyor. Ya Arzu’yu arıyor ya da menajeri Haluk’u  arıyor.

-Bülent Ersoy, Fevzi beyle benim aramı bozmak için ne oyunlar oynadı anlatamam.

İZZET YILDIZHAN'DAN OLAY SÖZLER!

Bülent Ersoy Şov’un yapımcısı Fevzi Siverek, dün yaptığı açıklamayla, Bülent Ersoy’un işine son verdiklerini çok ciddi bir üslupla anlatmıştı.

Bu anlatım sırasında İzzet Yıldızhan’ın da kulakları çınlamış ve bir anlamda Siverek, Yıldızhan’dan da günah çıkarmıştı.

Fevzi Siverek, o dönemdeki ayrılığın arkasında da Bülent Ersoy’un dedikoduları, sıkıntıları olduğunu söylemişti.

“DOKUMUZ TUTMAZ” DEMİŞTİ!!!

Ve şimdi…

İzzet Yıldızhan’a sorduk, “O dönemde kısaca Bülent Ersoy’la dokumuz tutmadı” diyip ayrılmıştınız.

Yıldızhan, “Evet, ben herkes rahat olsun, herkes işine baksın diye kestirip atmıştım böyle… Ama aslında öyle kırılmıştım ki yaşadıklarıma… Ama ben üzüldüm, kimse üzülsün istemedim” diye başladı ve devam etti:

“Çok ayıp edildi bana… Ama adam gibi sessiz kalmayı tercih ettim. Ama görüyorum ki artık Fevzi Bey tüm yaşananları itiraf etmiş”…

Fevzi Siverek’in açıklamalarına ne diyorsunuz:

“BÜLENT ERSOY VE KÜÇÜK ADAMLARI!..”

“Baştan sona hak veriyorum. Doğru… Ama çok geç gördü gerçekleri… Hem kendini, hem bizi üzdü, kırdı. O zaman, şimdi bahsettiği Bülent Ersoy’un yanındaki küçük adamların nasıl mide bulandırdığını önce ben görmüş, ben anlatmıştım. Bülent Ersoy’un kötü niyetli olduğunu en baştan anlamıştım. Fevzi Bey, daha şimdi anlamış Bülent hanımı ve maliyeyle başı belada olan o küçük gördüğü menajerinin neler karıştırdığını… Geçmiş olsun…”

“TV 8’E CANLI YAYINA ÇIKMAM TESADÜF!..”

İzzet Yıldızhan bu sabah TV 8’de Pelin Çini ve Salih Keçeci’nin sunduğu “Aramızda Kalsın”a katılacağını vurgularken, “Ancak bu canlı yayın programı bu olay olmadan 5 gün önce planlanmıştı. Fakat şimdi Salih Keçeci ve Pelin Çini ne sorarsa artık cevap verebilirim.  Genelde bir programdan ayrılanlar demediğini bırakmaz. Ama ben dokumuz tutmadı diyip sustum, aslında her şey bu lafın içinde gizliydi. Yaşananları içime attım ve tüm gerçekleri şimdi herkes gördü. Sabrın sonunda herkes kimin ne olduğunu anladı” dedi.

“BÜLENT ERSOY’LA ARKADAŞLIK YAPILIR, İŞ YAPILMAZ!..”

Yıldızhan, Bülent Ersoy’un sahnede de birlikte çıktığı sanatçılarla da aynı ve benzer olayları yaşadığına dikkati çekerken, “Benzer olayları Emel Sayın ile Muazzez Abacı’yla da yaşadı. Yeni değil… Ancak bence Fevzi Siverek’in açıkladığı perde arkası olaylardan sonra artık herkes şöyle düşünecek: Bülent Ersoy’la arkadaşlık yapılır ama iş yapılmaz!!!”…
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:20

İLGİLİ HABERLER