Yaşam
  • 16.7.2009 17:56

JACKSON İNTİHAR MEKTUBU HAZIRLAMIŞ !

Michael Jackson'ın ölümünün ardındaki sır hâlâ çözülemedi. Tüm dünyanın ölümüyle birlikte gözyaşı döktüğü pop müziğin unutulmaz ismi Michael Jackson'la ilgili iddialar son sürat devam ediyor.

Efsaneye yakın olan kaynakların verdiği bilgiye göre Michael'ın sıklıkla yüksek dozda ilaç aldığı ve kendini öldürmeye çalıştığı ifade ediliyor. Jackson'ın arkadaşları, şarkıcının intihar etmek istediğini söyledi. Öyle ki bir keresinde intihar notu yazıp bunu yırttığı söyleniyor. Bir arkadaşı ise onu şu sözlerle anlatıyor: "Her zaman genç ölmekten bahsederdi. İntihar notları yazar ve sonra yırtıp atardı. Birini saklamıştı, sık sık onu çıkarıp okurdu. Herkesin onun ne kadar üzgün olduğunu bilmesini isterdi. Tacizle suçlandığı yıldan bu yana hayatını sona erdirmek istiyordu."

Michael Jackson'ın dünya çapındaki 5 milyon taraftarı ona 'Tanrı' muamelesi yapıyordu. Pop kralı ise yaşamı boyunca hangi 'Tanrı'ya inanacağına bir türlü karar veremedi.

Annesi Katherine oğlu Michael, La Toya ve kızı Janet'ı Yehova şahidi olarak yetiştirdi. Yaşamının son yıllarında İslam dinine geçtiği iddia edildi. Ancak iddialar bununla da kalmadı. Jackson'ın Tom Cruise'un tarikatı Scientology üyesi olduğu da ileri sürüldü. Ancak öldüğünde hangi dine inandığı açıklanmadı.

Hollywood efsanesi Elizabeth Taylor ise yakın dostu pop kralı Michael Jackson'ın ölümünün ardından yaşadığı psikolojik sorunlar yüzünden hastaneye kaldırıldı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:14

İLGİLİ HABERLER