Dünya
  • 23.7.2009 00:23

JACKSON'IN DOKTORUNUN BÜROSU ARANDI

HOUSTON - ABD'nin Teksas eyaletinin Houston kentinde federal polisin, pop kralı Michael Jackson'ın öldüğü sırada yanında bulunan doktorunun bürosunda arama yaptığı bildirildi.
ABD Uyuşturucuyla Mücadele Kurumu'nun sözcüsü, Michael Jackson'ın ölümünü araştıran Los Angeles polisinin isteği üzerine Dr. Conrad Murray'nin Amstrong Kliniği'ndeki bürosunun arandığını söyledi.
Dr. Conrad Murray'nin avukatı Ed Chernoff da federal polisin cinayet kanıtları araştırdığını söyledi. Chernoff, "cinayet kanıtı olabilecek belge ya da nesneleri araştırmak üzere yetkililerin arama isteğinde bulunduklarını" bildirdi.
Aramaya özellikle ABD Uyuşturucuyla Mücadele Kurumu yetkilileri ve Los Angeles polis ajanlarının katıldığını belirten Murray, aramayı yapanların yanlarında 21 belge ve bürodaki bir bilgisayarın sabit diskinin kopyasını götürdüklerini kaydetti.
Jackson'ın yakınları, Jackson'ı hayattayken son gören kişi olan doktorunu, pop kralına güçlü ağrı kesiciler vermekle suçluyorlar. Michael Jackson'ın babası Joe Jackson da oğlunun "cinayete kurban gittiğini" söylemişti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:09

İLGİLİ HABERLER