Gündem
  • 12.11.2016 11:24

Kaçırılan işadamı Kenan Karnıç'ın kanlı gözlüğü bulundu

İstanbul Bayrampaşa'da tekstil işiyle uğraşan iş adamı Kenan Kırmaç ve şoförü Özcan Demir, önceki akşam kimliği belirsiz kişilerce kaçırıldı. 48 saati aşkın bir süredir aranan Kırmaç ve Demir için, polis ekiplerinin yanı sıra Arama Kurtarma Derneği (AKUT) görevlileri de devreye girdi.

Görgü tanığı bir minibüs şoförünün ihbarı üzerine emniyet harekete geçti. İş adamı Kırmaç'a ait otomobil dün sabah yakılmış halde bulundu. Kırmaç'ın ayakkabıları ve gözlükleri de olay yerindeydi. Ayakkabı ve gözlüklerinin üzerinde ve yerde ise kan izine rastlanıldı. Kırmaç ve Demir'in aileleri hayatından endişe ediyor.

İş adamı ve şoförü kaçırıldı; otomobil yakılmış halde bulundu

Edinilen bilgilere göre olay şöyle gelişti. Bayrampaşa'da tekstil işiyle uğraşan Kenan Kırmaç, bir süre önce de, alacaklı olduğu kişilerle tartışmıştı. Evli ve iki çocuk babası olan Kırmaç, önceki akşam en son saat 20:30 sıralarında evindeydi. Daha sonra evinden çıkan Kırmaç'ın durumuyla ilgili bilgiyi ise emniyete Arnavutköy'de minibüsçülük yapan bir minibüs şoförü verdi.

İş adamı ve şoförü kaçırıldı; otomobil yakılmış halde bulundu

ORMANLIK ALANI SÜRÜKLEDİLER 
Görgü tanığının emniyete verdiği bilgiye göre, önceki akşam 21:30 sıralarında kimliği belirsiz bir kaç kişi, iki kişiyi ormana doğru zorla götürmeye çalışıyordu. Gelen ihbar sonası emniyet ekipleri harekete geçti. Sabah ise Arnavutköy'ün ormanlık kesimlerinde Kırmaç'a ait otomobil yakılmış halde bulundu. Otomobile yakın bir mesafede ise Kırmaç'ın ayakkabıları ve gözlükleri bulundu. Olay yerinde yoğun bir kan lekesi görüldü.

Hurriyet.com.tr'ye konuşan Kırmaç'ın ağabeyi Orhan Kırmaç 'Kardeşimin ve şoförünün hayatından endişe ediyoruz' dedi. Orhan Kırmaç, kardeşinin bir süre önce de alacaklı olduğu kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradığını anlattı. Ailelerin Arnavutköy emniyetindeki endişeli bekleyişi sürüyor.

Tekstil işi ile uğraşan Kırmaç'ın evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi.

Görgü tanığının ihbarı sonrası ortaya çıkan olayın üzerinden 48 saati aşkın bir süre geçti. Arnavutköy ormanlarının geniş bir alana sahip olması nedeni ile arama işlemlerinin uzun sürdüğü belirtiliyor. Kırmaç ve Demir'in GSM hatlarının da kapalı olduğu belirlendi.

Güncellenme Tarihi : 12.11.2016 11:29

İLGİLİ HABERLER