Yaşam
  • 8.12.2013 01:17

Kadın ahçıbaşı rezaleti

İngiltere'de ünlü şef Nigella Lawson, birkaç kez uyuşturucu kullandığını ancak uyuşturucu bağımlısı olmadığını söyledi.
Lawson ve eski eşi ünlü reklamcı Charles Saatchi'nin eski asistanlarının dolandırıcılıkla ve çiftin verdikleri kredi kartlarından 700 bin sterline yakın harcama yapmakla suçlandıkları davada ifade veren 53 yaşındaki Lawson, "Hiçbir zaman uyuşturucu bağımlısı olmadım. Hayatımda sadece iki kez, zor zamanlarımda kokain kullandım" dedi.

Islewort Kraliyet Mahkemesi'ndeki duruşmada verdiği ifadede şu anda uyuşturucu kullanmadığını dile getiren Lawson, "Çocuklarınız önünde esrar içtiniz mi?" sorusuna, "Korkarım, evet" yanıtını verdi. İngiliz basınının yoğun ilgi gösterdiği davada Lawson ayrıca, "Saatchi'ye geri dönmezse, eski eşinin kendisini mahvetmekle tehdit ettiğini" kaydetti.

Mahkemeye sunulan ve okunan bir e-postada, Lawson ve Saatchi'nin asistanları olarak çalışan Francesca ve Elisabetta Grillo'nun istedikleri harcamayı, Lawson ve kızının sürekli uyuşturucu kullanmaları ve "kafalarının iyi olmaları" nedeniyle yapabildikleri ifade edilmişti.

2003 yılında evlenen Lawson-Saatchi çifti, geçen haziran ayında İngiliz gazetelerine yansıyan fotoğraflarının ardından boşanmıştı. Fotoğraflarda Irak kökenli işadamı ve reklamcı Charles Saatchi, Lawson'ın boğazını sıkarken, Lawson ise ağlarken görülüyordu.

Nigella Lawson'ın, İngiliz televizyon kanallarında yayımlanan "Nigella Bites", "Nigella Kitchen", "Nigellissima" gibi yemek programları ve yayımlanmış birçok yemek kitabı bulunuyor.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 09:37

İLGİLİ HABERLER