Gündem
  • 20.7.2004 00:56

KADINLARDAN CÜNEYT ARKIN'A ŞOK TEKLİF : ARTIK YAŞLANDINIZ BİZDEN FARKINIZ KALMADI BAŞKANIMIZ OLUN

Malkoçoğlu filmlerinin vurdu mu deviren oyuncusu Cüneyt Arkın, bir kadının ‘Kadın kolları başkanımız olun. Nasıl olsa yaşlandınız, bizden farkınız kalmadı’ sözleri üzerine ne yapacağını şaşırdı.

Erkeğim yanıtı kurtarmadı

Türk sinemasının Malkoçoğlu’su Cüneyt Arkın’a ‘Kadın kolları başkanlığı’ teklif edildi. Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel Yoğurt Festivali’nin kapanış gecesine jüri olarak katılan Cüneyt Arkın, kadın seyircinin bu teklifi üzerine ne yapacağını şaşırdı. Gecede bir kadının kendisine ‘Gelin kadın kolları derneği başkanımız olun’ demesi üzerine Cüneyt Arkın, ‘Ben erkeğim, neden bir kadın seçmiyorsunuz’ cevabını verdi.

Alkolle mücadele edecek

Arkın, kadının ‘Nasıl olsa yaşlandınız artık, bizden farkınız kalmadı’ sözleri üzerine gülümsemekle yetindi. 67 yaşındaki Cüneyt Arkın, bundan sonraki hayatınıaalkol ve uyuşturucuya karşı mücadele vererek devam edeceğini söyledi. Gecede yapılan Silivristar Yarışması’nda adayları değerlendiren Cüneyt Arkın, ‘Her yerde olduğu gibi burada da erkekler öne çıkıyor. Bizim kızlarımız nerede’ diyerek bayan yarışmacı azlığını eleştirdi.

Yoğurt Festivali jürisinde

Geleneksel Silivri Yoğurt Festivali kapanış gecesinde jüri üyeliği yapan Cüneyt Arkın’a Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan plaket verdi. 

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:36

İLGİLİ HABERLER