Dünya
  • 7.12.2020 01:00

Kandırdığı çocuğu yatak odasına götürmüştü... Pes dedirtti!

Evinin önünde futbol oynayan çocukları mutfağa davet edip kandırarak yatak odasına götürmüştü. Çocuğun 16 yaşından büyük olduğunu sandığını iddia eden 32 yaşında üç çocuk annesi annesi kadın beraat etti. Beraat ettikten sonra yapmayı planladığı şey ise ülkeyi şoka soktu.

Mum lured boy, 14, back to home for sex after watching him play football in  park | Metro News

İngiltere yetişkin olmayan erkek çocuğu suistimal eden 32 yaşındaki Teah Vincent'ın suçsuz bulunmasından sonra verdiği kararla çalkalanıyor.

İngiltere'nin Gloucestershire kentinde yaşayan Teah Vincent, evinin önünde futbol oynayan çocukları görünce şeytani planını uygulamaya başladı.

32 yaşındaki kadın çocuklara 'Size su vereceğim' diyerek evine davet etti. Mutfakta ağırlanan çocuklardan birine kadın "Bilgisayarda oyun oynamak ister misin?" diye sordu.

Teah Vincent'in daveti üzerine çocuk, kendisi ile bilgisayar oyunu oynamak istediğini düşünüp yatak odasına gitti. Çocuğu yatak odasına götürüp yatakta oturmasını isteyip odadan çıktı.

Odadan çıktıktan bir kaç dakika sonra odaya tamamen çıplak bir şekilde geri döndü ve yasal nedenler nedeniyle ismi açıklanmayan çocuğa istismarda bulundu. Utanç verici olay yaşanırken, çocuğun arkadaşı aşağı kattaki mutfakta bekliyordu.

32 yaşındaki kadının ilişkiye girdiği çocuğun olayı babasına anlatmasından sonra, çocuğun babası Teah'ın evine gidip genç çocuklardan uzak durmasını söyledi.

Babanın olayı polise anlatmasından sonra gözaltına alınan Teah, ifadesinde ilişkiye girdiği çocuğun 16 yaşından büyük olduğunu düşündüğünü, aksi halde ilişkiye girmeyeceğini söyledi. Teah'ın avukatı mahkemede, çocuğun kadına 16 yaşında olduğunu arkadaşının ise 18 yaşında olduğunu söylediğini belirti.

İngiliz basını, 21 Ekim 2018'de yaşanan olayın ardından mahkemeye çıkarılan kadın için kararın verildiğini ve suçlu bulunmadığını bildiriyor.

Gloucestershire kentindeki mahkemede sekiz erkek ve dört kadından oluşan jüri, kadının yetişkin olmayan çocukla bilerek ilişkiye girmediğine hükmetti.

Duruşma sırasında, savunma avukatları kadının suistamil ettiği çocuğun Facebook profilindeki doğum tarihinin 18 yaşında olduğunu dile getirdi.

Kararın ardından sosyal medyada zafer pozu paylaşıp kendisini destekleyenlere teşekkür eden Teah Vincent, hayatının en zor iki yılının geride kaldığını yazdı.

İngiliz basınına ise, "Bu hayatımı alt üst etti. Öfkeli ve duygusal hissediyorum. Şimdi hiçbir şey için utanç duymuyorum" diye konuştu.

14 yaşındaki bir çocukla cinsel ilişkiye girdikten sonra haksızlıktan aklanan üç çocuk annesi, yeni şöhretinden yararlanmak için bir OnlyFans hesabı açmayı düşünüyor.

Instagram'da takipçilerine "Bir OnlyFans hesabı yapmayı düşünüyorum" diyen Vincent nedenini de şöyle açıkladı:

"İnsanlar zaten benden nefret ediyor, kaybedecek fazla bir şey yok." diyerek "kötü şöhretini" paraya çevirmeye karar verdiğini söyledi.

Güncellenme Tarihi : 7.12.2020 02:01

İLGİLİ HABERLER