Dünya
  • 1.10.2021 00:39

Kaputu açtı, gözlerine inanamadı! Sürpriz

Bir kişi, otomobilinin içinde sincapların ağaçtan toplayıp doldurduğu yüzlerce ceviz buldu. Kuzey Dakota eyaletinde yaşayan Bill Fischer, cipinin motorunu kontrol etmek için kaputu açtığında büyük bir sürprizle karşılaştı.

Kaputu açtı, gözlerine inanamadı Sürpriz

Motorun neredeyse her yerinde ağaçtan toplanmış yüzlerce ceviz vardı. Devasa boyutlarda olan bu cevizler otomobilin sahibini oldukça şaşırttı.

YÜZLERCE CEVİZ VARDI

YÜZLERCE CEVİZ VARDI

Şoke olan Fischer, daha sonra cevizleri bir kızıl sincabın ağaçlardan toplayıp getirdiğini, otomobilini de bunları saklamak için depo olarak kullandığını fark etti.

SANIRIM KAMP YAPMAYI PLANLIYORDU

'SANIRIM KAMP YAPMAYI PLANLIYORDU'

Fischer, "Birçok yerde, radyatör fanında, her yerde ceviz vardı. Sanırım kışın burada kamp yapmayı planlıyordu" dedi.

Kaputu açtı, gözlerine inanamadı Sürpriz

Cevizleri kaplara doldurup otomobilini temizleyen Fischer, cipten neredeyse 160 litrelik kabı dolduracak kadar ceviz çıkardığını belirtti.

Kaputu açtı, gözlerine inanamadı Sürpriz

Fischer, otomobilini evinin arkasına park ettiğini, buradaki bahçede de büyük bir ceviz ağacı olduğunu ve kızıl sincapların genelde buradaki cevizleri yediğini söyledi.

Kaputu açtı, gözlerine inanamadı Sürpriz

Cipin sahibi, otomobilini sadece birkaç gündür park halinde bıraktığını, sincabın kısa sürede bu kadar cevizi arabaya depolaması karşısında şaşırıp kaldığını ifade etti.

Güncellenme Tarihi : 1.10.2021 02:22

İLGİLİ HABERLER