Yaşam
  • 26.11.2004 19:11

KAR YURDU TERK EDİYOR...

İSTANBUL  - Bugün İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'da etkili olacak kar yağışının yarından itibaren yurdu terk edeceği öğrenildi. Sıcaklıkların da yarından itibaren batıdan başlayarak yükseleceği belirtildi.


Edinilen bilgiye göre, yarından itibaren sıcaklıklar artarken, önümüzdeki hafta hava genellikle ılık olacak. Trakya ise 2 gün süreyle açık. Ege Bölgesi'nin kıyısı az bulutlu, iç kesimlerinde ise öğleden sonra kar yağışı beklenmiyor. Hafta sonu sıcaklık hızla artacak.


Karadeniz'de Bolu'dan itibaren Gümüşhahe'ye kadar uzanan iç kesimlerde kar yağışı etkisini sürdürüyor. Yetkililer vatandaşları bu gece görülebilecek don olayına karşı dikkatli olmaları yönünde uyarıyor. Cumartesi günü ise bölgenin batısında hava açacak; ancak yer yer sis görülecek.


İç Anadolu Bölgesi'nde ise etkili olan kar yağışının akşama doğru etkisini azaltacağı öğrenildi. Öte yandan bu gece buzlanma görüleceği için trafiğe çıkılmaması öneriliyor. Hava yarından itibaren ise açmaya başlayacak.
Akdeniz'de kuvvetli rüzgarla birlikte yağış devam edecek. Körfezde kuvvetli karayel var. Güneydoğu Anadolu'daki yağışlar yarın kesilecek. Doğu Anadolu'da ise özellikle Erzurum-Bingöl ve Malatya'da günboyunca yoğun kar yağışı etkili olacak. Yağış bölgeyi yarın akşama doğru yavaş yavaş terk edecek.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:21

İLGİLİ HABERLER