Gündem
  • 17.8.2005 19:47

KARADAĞLI'NIN EŞİ REST ÇEKTİ : DENİZ AKKAYA İLE AYNI FİLMDE OYNARSAN SENİ BOŞARIM

''Çocuklar Duymasın'' adlı dizinin 'Taşfırın erkeği' Tamer Karadağlı, 2 yıl önce oyuncu Arzu Balkan ile evlenmişti.

Bir yıl dolmadan da Tamer Karadağlı ve manken Deniz Akkaya'nın Ankara'ya yataklı trende yolculuk haberi patlak vermişti. Tamer Karadağlı, - Deniz Akkaya arasında aşk olduğu iddiaları karşısında Arzu Balkan Karadağlı suskunluğunu korumuş, çapkınlık haberlerini sineye çekmişti.


Hatta; Arzu Hanım, eşinin isteği doğrultusunda, Tamer Karadağlı ve Deniz Akkaya ile birlikte yemeğe dahî çıkarak, ''Biz arkadaşız, dedikodular yalan'' mesajını vermişti.
Ne var ki Deniz Akkaya ve Tamer Karadağlı'nın Amerikan yapımı Living - Dying filminde birlikte oynayacakları haberi Arzu Hanım'ın kıskançlık krizlerine girmesine sebeb oldu.
Deniz Akkaya, hâlen eski sevgilisi Murat Arslan'ın evinde yaşadığı halde, Arzu Balkan Karadağlı huzursuz oldu. Arzu Hanım, bunca zamandır içerisinde sakladığı öfkesini de artık dışarıya vuruyor. Yakınlarının iddiasına göre; Arzu Hanım, eşine, ''Daha önce ses çıkartmadım, ama,benim de bir kadınlık gururum var. Ben, evliliğimizi ayakta tutmağa çalıştıkça, sen yıpratmağa çalışıyorsun. O filmde Deniz Akkaya ile birlikte oynarsan, bu evlilik biter'' dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 11:21

İLGİLİ HABERLER