Spor
  • 26.9.2013 00:47

Kartal'da çifte alarm

Beşiktaş'ta Diarra ve issaac alarmı. Geçtiğimiz hafta Galatasaray derbisinde Drogba ve Burak'ı sık sık arkaya kaçıran Sivok ve Escude ikilisinden aynı hataları tekrarlamamasını isteyen teknik direktör Slaven Biliç, Medical Park Antalyaspor'un iki sprinter oyuncusu Diarra ve Isaac'a dikkat çekti.

İlk 4 haftanın aksine Galatasary maçında rakiplerine çok pozisyon verdiklerini belirten Biliç "Medical Park Antalyaspor'da iki tane savunmanın arkasına koşu yapan süratli oyuncu var. Bu futbolculara boş alan bırakmamamız ve de yüzlerini kaleye döndürmememiz gerekiyor. Diarra ve isaac'e dikkat edin" uyarısını yaptı.

Medical Park Antalyaspor maçında da Galatasaray karşısında çıktığı onbirle sahada olmayı planlayan Bilic, Atiba'dan ataklara daha fazla katılmasını ve fernandes'e ofanstta yardım etmesini istedi.

Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını çift antrenman yaparak sürdüren siyah-beyazlılar kuvvet ve dayanıklılık çalıştı.

Çalışmaya tedavilerine devam edilen; Oğuzhan Özyakup, sol üst adalesinde zorlamaya bağlı ödem bulunan Julien Escude ve sağ arka adalesinde zorlamaya bağlı ödem bulunan Mehmet Akgün katılmadı. Uğur Boral, İsmail Köybaşı ve Filip Holosko takımla birlikte çalıştı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:42

İLGİLİ HABERLER