Spor
  • 26.9.2013 00:46

Fenerbahçe'de rehavet yasak!

Fenerbahçe'de Ankara deplasmanında oynanacak Gençlerbirliği maçı öncesinde motivasyonu en üst seviyeye çıkartmak için çalışmalar yapılıyor.

4 maçlık galibiyet serisinin Samandıra'da rehavete yol açmaması için yoğun çaba gösteren teknik heyetin, maç hazırlıklarının başladığı ilk gün itibariyle oyuncuları tek tek uyarmaya başladığı öğrenildi.

Ankara deplasmanlarının her zaman çok zor geçtiğini vurgulayan teknik direktör Ersun Yanal'ın antreman öncesinde oyuncularıyla yaptığı toplantıda "Her maç çok önemli ve çok zor geçmeye aday. Gençlerbirliği maçı da bunlardan bİr tanesi. Sizlerin gayreti ile çok iyi bir hava ve galibiyet serisi yakaladık. Bunun devamı için aynı mücadeleyi ve konsantrasyonu Ankara'da da göstermemiz gerekiyor. Melli maç arasına kadar kayıpsız yolumuza devam etmeliyiz" dediği ifade edildi.

Gençlerbirliği karşısında nasıl bir kadro ile sahaya çıkacağını maç günü belirleyeceğinin altını çizen Yanal'ın oyuncularından o ana kadar antremanda elinden geleni yapmalarını ve herkesin forma şansının eşit olduğunu paylaştığı açıklandı.

Zorlu mücadele öncesinde Emre Belözoğlu'nun sakatlığı devam ederken, izinli olan Pierre Webo'nun ise bugünden itibaren çalışmalara katılacağı belirtildi. 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:42

İLGİLİ HABERLER