Spor
  • 13.8.2009 00:00

KARTAL'DAN BİR İYİ BİR DE KÖTÜ HABER...

Sezon başından bu yana sakatlıklar nedeniyle sıkıntı yaşayan Beşiktaş'a bugün bir iyi, bir de kötü haber geldi.

Geçtiğimiz sezonun ardından omzundan ameliyat olan ve o tarihten bu yana takımdan ayrı çalışan Ekrem Dağ, bugün ilk kez takımla antrenmana çıkarken, Teknik Direktör Mustafa Denizli'ye de "hazırım" mesajı verdi.

Sabah yapılan antrenmanın ardından Denizli ile görüşen Ekrem'in, "Takımla çalışmalara bir kaç gün daha önce başlayabilirdim ancak sağlık ekebi bugünü uygun gördü. oynamak için hazırım. Bana güvenirseniz sizi mahçup etmem" dediği öğrenildi.

Siyah beyazlılar'a kötü haber ise sakatlığı nedeniyle milli takım kampından da çıkartılan Yusuf Şimşek'den geldi. Sağ arka adalesinde ödem olduğu için antrenmana katılmayan yıldız oyuncunun iki gün dinlendirileceği ve Antalyaspor maçında oynayıp oynamayacağının hafta sonunda kesinlik kazanacağı belirtildi.

Bu arada Mustafa Denizli'nin takımda göremek istemedeği ve bu nedenle kendisine kulüp arayan Batuhan Karadeniz'in bir kaç gün içinde Avrupa'dan bir takımla anlaşacağı ifade edildi. Genç oyuncunun menajeri Ahmet Bulut, Batuhan'ın Almanya ve İngiltere'den talipleri olduğunu ve hafta sonuna kadar transferin gerçekleşeceğini söyledi.

Öte yandan İngiliz The Mirror Gazetesi, Beşiktaş'ın Reading'in Türk orta saha oyuncusu Cem Karacan için 1 milyon Pound'u gözden çıkardığını yazdı.

Siyah beyazlılar, Cem Karacan için daha önce de teklifte bulunmuş ancak anlaşma sağlayamamıştı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:47

İLGİLİ HABERLER