Asayiş
  • 15.7.2009 00:09

KAYIP SİGORTACI ÖLÜ BULUNDU

SAMSUN'un Bafra İlçesi’nde eve gelmeyen ve ailesi tarafından aranan 40 yaşındaki sigortacı Mehmet Tosun, oturduğu apartmanın bodrum katında tavana asılı olarak bulundu. Ekonomik sıkıntı çektiği ve bu yüzden ailesiyle arasında sorunlar yaşadığı belirtilen Tosun'un intihar ettiği sanılıyor.

Hacınabi Mahallesi’nde oturan evli ve 1 çocuk babası Mehmet Tosun, dün sabah işe gitmek için evden ayrıldı. Ancak akşam olunca eve dönmedi. Bunun üzerine ailesi Tosun’un gidebileceği ve geceyi geçirebileceği arkadaşlarını aradı. Bir sonuç alamadı. Bu sabah iş yerine giden aile, Mehmet Tosun’un gelmediğini öğrenince Emniyet Müdürlüğü’ne giderek kayıp başvurusu yaptı.

Her yerde aranan sigortacının akşam saatlerinde oturduğu apartmanın bodrum katında komşuları tarafından cesedi bulundu. Kendini iple tavana asarak yaşamına son verdiği sanılan Mehmet Tosun’un ekonomik sıkıntı çektiği ve bu yüzden ailesiyle arasında sorunları olduğu ileri sürüldü. Genç sigortacının cesedi otopsi yapılmak üzere Bafra Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği açıklandı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:16

İLGİLİ HABERLER