Spor
  • 16.8.2012 12:25

Kazım İngiltere'de şov yaptı!..

Yunanistan macerasının ardından İngiltere'ye transfer olan Kazım takımı ile çıktığı maçta 2 gol 1 asistlik performansı ile büyük beğeni topladı.

Bu sezon İngiltere Championship'te mücadele edecek olan Blackburn Rovers'ın formasını giyen Kazım Kazım, Ada'da fırtına gibi esmeye devam ediyor. Rovers'ın Cork City ile oynadığı maçta 2 gol atan ve 1 de asist yapan Kazım, hem Ada basınından hem de teknik direktör Steve Kean'dan tam not aldı.

Cork City karşısında ortaya koyduğu performansla izleyenleri hayran bırakan Kazım Rovers'ın 3-1'lik galibiyetine yaptığı büyük katkı ile maçın adamı seçildi.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Steve Kean; "Kazım'ın bizimle olmasından dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum. Kazım, bizim için çok yönlü bir oyuncu olabilir, onu daha önceden de takip ediyordum. Ayaklarına çok hakim ve her geçen gün kendisini daha da geliştirmeye açık bir oyuncu. Kazım'ın bu sezon bize büyük bir katkı sağlayacağını düşünüyorum." dedi.

Blackburn Rovers'ta istediği ortamı bulduğunu ifade eden Kazım ise, "Rovers'ta kendimi çok iyi hissediyorum ve burada sanki evimde gibiyim. İyi bir takımımız var ve Rovers'i yeniden Premier League yükseltmek için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

Blackburn Rovers'ta Paul Robinso, Scott Dann, Mauro Formic, Morten Gamst Pedersen, Nuno Gomes, Edinho ve Dickson Etuhu gibi birbirinden önemli isimler forma giyiyor.
 

Sporbucks

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 15:56

İLGİLİ HABERLER