Gündem
  • 28.11.2021 12:40

Kılıçdaroğlu'nun fotoğraf tezgahı

CHP'de adaylık yarışı kızıştı: Kılıçdaroğlu'na aylar öncesinden çekilen fotoğrafla imaj çalışması

Her fırsatta erken seçim talebini dile getiren Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı henüz belli olmamışken, belediye başkanlarına kapıyı kapatarak kendisine adaylık yolu çizen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun son dönemdeki imaj çalışmalarına bir yenisi daha eklendi.

Partililer tarafından servis edilen son fotoğrafta, Kılıçdaroğlu'nun ucu kapalı bir kalemle bir şeyler yazmaya çalıştığı görülürken, yanındaki gazetenin tarihinin ise haziran olması dikkatlerden kaçmadı.

İktidarın her fırsatta seçimlerin zamanında yapılacağını vurgulamasına rağmen, erken seçim konusunda ısrarcı olan muhalefette, adaylık yarışı hız kazandı.

Geçtiğimiz günlerde adaylık için adı geçen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'a "Belediyeleri kaybedemeyiz" diyerek kapıyı kapatan Kılıçdaroğlu, ittifak ortağı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in İmamoğlu'nu işaret etmesi sonrası imaj çalışmalarını hızlandırdı.

CHP'deki üst düzey isimler, Kılıçdaroğlu'nun aday olması yönünde her fırsatta ortak görüş bildiriyor.

Kılıçdaroğlu'nun çalıştığı reklam ajansı; CHP liderini insanlara samimi gösterebilmek için farklı videolar ve fotoğraflar servis ediyor.

Buna son örnek ise, Kılıçdaroğlu'nun uçakta çekilen bir fotoğrafı oldu. Sosyal medyada dolaşıma sokulan fotoğraf yeni tartışmaları beraberinde getirdi.

Güncellenme Tarihi : 28.11.2021 12:52

İLGİLİ HABERLER