Gündem
  • 30.8.2008 20:36

KIRIKKALE'DEKİ PATLAMADA ÖLENLER TOPRAĞA VERİLDİ

KIRIKKALE - Makine Kimya Endüstri Kurumu (MKEK) Kırıkkale Barut Fabrikası'nda dün öğleden sonra meydana gelen patlamada yaşamını yitiren Müteahhit Musa Pehlivanlı (58) boya ustası Sönmez Ateş (43) ile işçi Nazmi Tombak'ın (50) cenazeleri bugün Kırıkkale Nur Camisi'nde Kılınan namazdan sonra toprağa verildi.
Kazada yaşamını yitiren Musa Pehlivanlı, Sönmez Ateş ve Nazmi Tombak'ın cenazeleri Ankara Adli Tıp Kurumundan alındıktan sonra Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Morguna kondu. Cenazeler buradan da Nur Camisi önüne getirildi.
Cenaze namazını Kırıkkale Müftüsü Osman Şarklı kıldırdı. Müftü Şarklı, ölenlerin manen şehit olduklarını söyledi. Cenazeler için ayrı, ayrı helallik istedi.
Cenaze namazının kılınışı sırasında ve taziyelerin kabul edilişinde ölenlerin yakınlarının güçlükle ayakta durdukları görüldü.
Musa Pehlivanlı ve Sönmez Ateş'in cenazesi, Kırıkkale Yahşihan Mezarlığında, Nazmi Tombak'ın cenazesi ise Keskin ilçesi Kurşunkaya köyünde toprağa verildi.
Kırıkkale Nur Camindeki cenaze namazına Kırıkkale Valisi Mustafa Bahrettin Demirer, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Vahit Erdem, DSP Denizli Milletvekili Hasan Erçelebi, DSP Genel Sekreter Yardımcısı Tufan Bural, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz ile il idarecileri, bazı bürokratlar ile ölenlerin yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 06:41

İLGİLİ HABERLER