Spor
  • 30.8.2009 00:36

KIRMIZI ŞEYTANLARDAN KARTAL'A GÖZDAĞI!..

Premier Lig'de haftanın en önemli maçında Manchester United, Old Trafford'ta Arsenal'i konuk etti. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden olan Kırmızı Şeytanlar, zorlu maçtan 2-1'lik skorla galip ayrıldı.

Maçın büyük bölümünde beklenenden uzak bir görüntü çizen Manchester United, buna rağmen zorlu maçtan 3 puanla ayrılmasını bildi. Karşılaşmanın 40. dakikasında Rus yıldızı Arshavin'in mükemmel golüyle 1-0 öne geçen Arsenal, ilk yarıyı bu skorla geçti.

59. dakikada Wayne Rooney, bireysel çabalarıyla yarattığı penaltıyı gole çevirerek skora dengeyi getirdi. Geçtiğimiz günlerde Manchester United'ta 100 gol barajını aşarak tarihe geçen 24 yaşındaki yıldız, bu sezonki 4. golünü kaydetmiş oldu.

Beraberlik golünün ardından sahada yine Arsenal fırtınası esti. Gol için herşeyi deneyen 'Topçular'da 62. dakikada Van Persie'nin ceza sahası dışı sağ çaprazından kullandığı frikik üst direkten geri geldi.

Bu pozisyonun hemen ardından 63'de Gigs'in kullandığı serbest vuruşta, maçın başarılı isimlerinden Diaby ters bir kafa vuruşuyla topu kendi ağlarına gönderdi.

Maçın kalan dakikalarından Arsenal, tamamen kapanan Manchester United savunmasını bir türlü geçemeyince karşılaşma Kırmızı Şeytanlar'ın 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonucun ardından Manchester United, puanını 9'a yükseltirken Arsenal 6 puanda kaldı.

WENGER, MANCHESTER UNİTED TRİBÜNÜNDE
Öte yandan zorlu karşılaşmanın son dakikaları ilginç görüntülere sahne oldu. 90+5. dakikada Van Persie'nin kaydettiği beraberlik golünün ofsayt nedeniyle sayılmaması Arsenal menajeri Arsene Wenger'i çok öfkelendirdi.

Hakemin tribüne gitmesini istediği Wenger, Manchester United'lı taraftarların arasına girerek tepkisini orada sürdürünce renkli görüntüler yaşanmasına neden oldu. (Ligtv.com.tr)

İŞTE GOLLER... LÜTFEN TIKLAYINIZ...

 

 

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:28

İLGİLİ HABERLER