Asayiş
  • 17.4.2024 16:13

Kocasını keserle yaraladı bıçakla katletti!

Ankara'da Birgül Alamur ile eski eşi Veysel Dörkozan arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen kavgada Birgül Alamur, eski kocasını önce keserle yaraladı ardından bıçakla katletti! Dörtkozan'ın 3 ay önce eski eşini bıçakla yaraladığı ortaya çıktı!

Kan donduran olay Ankara'nın Altındağ ilçesi Karapürçek Mahallesi 503'üncü Sokak'taki Nur Apartmanı'nda yaşandı. Birgül Alamur (39) ile 9 yıl önce boşandığı ancak birlikte yaşamaya devam ettiği Veysel Dörtkozan (44) arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Ankara’da kan donduran olay: Kocasını keserle yaraladı bıçakla katletti!

KESERLE YARALADI BIÇAKLA ÖLDÜRDÜ

Alamur, tartışmanın ardından kızları M.D.'nin (19) de evde bulunduğu sırada Veysel Dörtkozan'a önce keserle vurdu, ardından bıçakladı. Alamur, daha sonra suç aletiyle birlikte polis merkezine giderek teslim oldu.

3 AY ÖNCE EŞİNİ BIÇAKLAMIŞ

Veysel Dörtkozan'ın 'Kasten öldürmeye teşebbüs', 'Kasten yaralama', 'Görevi yaptırmamak için direnme', 'Yankesicilik' gibi suçlardan çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenildi. Dörtkozan'ın ayrıca 3 ay önce eski eşini bıçakla yaraladığı, ancak Alamur'un şikayetçi olmadığı belirtildi.Gözaltına alınan Birgül Alamur, polisteki ilk ifadesinde, eski eşi ile eskiden bu yana aralarında kavga olduğunu, kendisine şiddet uyguladığını ileri sürdü.

Güncellenme Tarihi : 17.4.2024 16:16

İLGİLİ HABERLER