Gündem
  • 23.3.2020 12:13

koronavirüs sonunda Amerikan senatosuna kadar girdi

Trump'ın başlangıçta 'Çin virüsü' deyip ciddiye almadığı Koronavirüsü sonunda Amerikan Senatosu ve Temsizcile Meclisi'ne kadar girdi..

ABD: Corona Virüsü Senato'ya da Girdi

Kentucky eyaleti Cumhuriyetçi Senatörü Rand Paul, Corona virüsü tespit edilen ilk senatör oldu. Daha önce Kongre üyeleri Cumhuriyetçi Temsilciler Meclisi üyesi Mario Diaz-Balart ile Demokrat Temsilciler Meclisi üyesi Ben McAdams'ta Corona virüsü tespit edilmişti

Cumhuriyetçi Senatör Rand Paul’de Corona Virüsü Çıktı

Kentucky eyaleti Cumhuriyetçi senatörü Rand Paul’un Corona virüsü testi pozitif çıktı. Açıklama Senatör’ün resmi Twitter hesabından geldi.

Twitter mesajında Senatör için ‘‘Kendini iyi hissediyor ve karantina altında. Semptom göstermiyor, seyahatleri ve katıldığı çok sayıdaki etkinlik nedeniyle tedbir amaçlı test yapıldı. Corona virüsü taşıyan biriyle doğrudan teması olup-olmadığından habersiz’’ ifadeleri kullanıldı.

Rand Paul Corona virüsü tespit edilen ilk senatör oldu.

Daha önce Kongre üyeleri Florida'dan Cumhuriyetçi Temsilciler Meclisi üyesi Mario Diaz-Balart ile Utah'tan Demokrat Temsilciler Meclisi üyesi Ben McAdams'ta Corona virüsü tespit edilmişti. Paul Corona virüsüne yakalanan bilinen üçüncü Kongre üyesi.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2020 12:10

İLGİLİ HABERLER