Gündem
  • 23.3.2020 13:56

AK Parti'de flaş haber! Görevini bıraktı

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Mümin Altunışık, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, "Yeni dönemde Grup Başkanvekilliği görevine devam etmeyeceğimi, Ankara'ya ise her zaman hizmet etmeye devam edeceğimi saygılarımla kamuoyuna sunarım" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Mümin Altunışık, yeni dönemde görevine devam etmeyeceğini duyurdu.

Sosyal medya hesabından duyurdu

Altunışık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ilk dönemini tamamladık. Ranta ve kişisel çıkarlara izin vermeden uzlaşı ve hizmet maksadıyla geride bıraktığımız dönemde, Ankara'ya ve Ankaralı hemşehrilerimize elimizden gelen hizmeti vermeye çalıştık. Bu süre içerisinde bize teveccüh gösteren hemşehrilerimize, parti teşkilatlarımıza, birlikte mesai harcadığımız meclis üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yeni dönemde Grup Başkanvekilliği görevine devam etmeyeceğimi, Ankara'ya ise her zaman hizmet etmeye devam edeceğimi saygılarımla kamuoyuna sunarım" ifadelerini kullandı.

Murat Köse getirildi

Altunışık’ın istifasının ardından Ak Parti Genel Merkezi tarafından grup başkanvekilliği görevine Mamak Belediye Başkanı Murat Köse getirildi.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2020 12:57

İLGİLİ HABERLER