Asayiş
  • 8.10.2005 02:15

KURŞUNLADIĞI EŞİ ÖLMEYİNCE HASTANEYİ BASIP ÖLDÜRDÜ!..

Diyarbakır'da Mehmet Sayan isimli vatandaş (25), önceki akşam tabancayla ağır yaraladığı eşi 27 yaşındaki Şahsenem Sayan'ı tedavi gördüğü hastaneyi basarak öldürdü.

Sayan, kendisine engel olmaya çalışan kayınvalidesini de ağır yaralayıp kaçtı. Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde oturan Mehmet Sayan, henüz bilinmeyen bir nedenle önceki akşam saatlerinde tartıştığı eşi Şahsenem Sayan'ı silahla ağır yaralayıp kaçtı. Dicle Üniversitesi (DÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak, ameliyat edilen Şahsenem Sayan, zemin kattaki Plastik Cerrahi Kliniği'nde tedavi altına alındı. Anne 51 yaşındaki Saliha Çelik de yaşam mücadelesi veren kızının yanında refakatçi olarak kaldı.

Saldırıdan sonra kaçan ve her yerde aranan Mehmet Sayan, gizlice DÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne geldi. Eşinin yattığı odaya ulaşan Sayan, tekrar kurşun yağdırdı. Şahsenem Sayan tedavi gördüğü yatağında aldığı kurşunlar nedeniyle yaşamını yitirirken, yanında refakatçi olarak kalan annesi Saliha Çelik de ağır yaralandı. Mehmet Sayan, doğan panikten yararlanıp kaçarken, kayınvalide yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

/Mithat Nebi - Zaman

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:57

İLGİLİ HABERLER