Yaşam
  • 2.10.2005 00:08

KUYUYA DÜŞEN KÖPEK KURTARILDIĞINA PİŞMAN OLDU...

ONUR ÖZKAN
BURDUR (İHA) - Burdur'da itfaiye ekipleri tarafından düştüğü kuyudan çıkarılan köpek, kuyu sahibi tarafından taş yağmuruna tutuldu.


Edinilen bilgiye göre, Akdere Mahallesi'nde 3 gün önce kuyuya düşen köpek, itfaiye ekiplerini alarma geçirdi. Köpek kurtarma operasyonunu 4 araç ve 10 kişilik ekiple gerçekleştiren itfaiye ekipleri, 20 metre derinliğindeki kuyuya inerek köpeği çıkardı. Basın mensuplarının da görüntü alabilmek için hayatlarını riske attığı operasyon, 30 dakika sürdü.

 Köpeği kurtardıktan sonra boynuna sarılarak öpen Burdur Belediyesi İtfaiye Operasyon Şefi Mehmet Ali Ballak, "Bizim için bir can bile önemlidir. Bu insan olsun hayvan olsun fark etmez" dedi.

Bu arada itfaiye ekipleri tarafından kuyudan çıkarıldıktan sonra tarlaya salınan köpek, tarla ve kuyu sahibi Ahmet Keskin'in taşlı saldırısına uğradı. Köpeği bir süre taşla kovalayan Keskin, itfaiye ekiplerinin tepkisiyle karşılaştı. Tepkisini dile getiren Keskin, "Ben köpeklerden çok çekiyorum. Bu kuyu 30 yıldır açık. Bu köpeklerin bana zararı 20 milyar civarında. Ben de gelmelerini istemiyorum" dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 11:00

İLGİLİ HABERLER