Spor
  • 2.7.2009 00:01

LEO'NUN İLK MESAJI TÜRKÇE OLDU!..

Galatasaray'ın akşam saatlerinde İstanbul'a getirdiği, sabah da sağlık kontrolünden geçirdiği yeni kalecisi Leo Franco'nun ilk mesajı Türkçe oldu.

Leo'nun basına söylediği ilk sözler: 'Merhaba Galatasaray ve Şampiyon Galatasaray' şeklinde oldu...

Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken ve basının ilgi odağı olan Sarı kırmızılı file bekçisi Leo Franco'nun hemen sarı kırmızılı takımın Hollanda kampına katılacağı açıklandı.

Bu arada Galatasaray'ın Hollanda kampına katılmayan ve FIFA'ya şikayet edilen Lincoln'e Olympiakos'un talip olduğu öğrenildi. Olympiakos'un menejerler aracılığıyla Başkan Adnan Polat'ı aradığı ve "Beşiktaş'ın Brezilyalı golcüsü Bobo için teklif sunduk ancak yüksek bonservis bedeli nedeniyle transfer gerçekleşmedi. Galatasaray Lincoln'ü satmayı düşünürse biz bu futbolcuya talibiz" dedikleri öğrenildi. Buna karşılık Başkan Adnan Polat'ın ise "Olympiakos'un teklifini görelim. Bize uygun bir teklif olursa satarız" diye yanıt verdiği belirtildi

Öte yandan sarı kırmızılılar, Hollanda kampında yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken Teknik Direktör Rijkaard genç futbolcularla yakından ilgileniyor. Rijkaard antrenmanlarda genç futbolcularla tek tek konuşuyor, sahada neler yapmaları gerektiğini anlatıyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:33

İLGİLİ HABERLER