Spor
  • 2.7.2009 00:01

DENİZLİ ÇIKIŞ ARIYOR...

Beşiktaş'da Delgado'nun 7 Temmuz'da İspanya'da olacağı ameliyatının ardından 4 ay sahalardan uzak kalacak olmasına teknik direktör Mustafa Denizli "Ya yeni bir yol bulacağız ya da yeni bir yol yapacağız" şeklinde yorum yaptı.

Denizli, antrenman öncesinde medya mensuplarıyla yaptığı sohbette, sezon öncesi yapılacak maçlarla igili olarak "İstanbul'da Catania ile oynanacak maç için görüşmeler sürüyor. İspanya'da da Barış Kupası'na katılacağız. Bunlar dışında başka maç yapmayı düşünmüyoruz. Zaten oynayacak zamanımız da kalmıyor" diye konuştu.

Tecrübeli teknik direktör "3 gurbetçi futbolcuyla ilgileniyoruz" sözlerinin hatırlatılması üzerine "En çok ilgilendiğimiz ve geçen yıl Almanya İkinci Ligi'nde yılın futbolcusu seçilen Ömer Toprak, talihsiz bir trafik kazası geçirdi. Diğer 2 futbolcudan birinin fiyatı yükseldi, diğeri ise önümüzdeki günlerde gelebilir" şeklinde görüşünü dile getirdi.

Deneyimli teknik adam, Galatasaray'ın yeni hocası Frank Riijkard konusunda da "Kariyeri son derece başarılı bir teknik direktör. Neler yapabileceğini hepimiz ilerleyen günlerde göreceğiz" dedi.

Beşiktaş'ın bugün yaptığı antrenmana izinli olan Tello ve Sivok'la tedavileri süren İbrahim Toraman, Ekrem Dağ ve Milli Takım'da olan Rıdvan Şimşek katılmadı. Ülkelerinden dönen Nobre ve Bobo ise çalışmada yer aldılar.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:33

İLGİLİ HABERLER