Spor
  • 2.7.2009 02:40

LİNCOLN'E YURT İÇİNDEN ALTERNATİF...

Galatasaray yönetimi, uzun süredir ilgilendiği Gaziantepspor’un yıldızı Tabata’yı bitirmek için yoğun çaba harcıyor...

Ülkesinden bir türlü dönmeyen Lincoln’den umudu kesen Galatasaray yönetimi, uzun süredir ilgilendiği Gaziantepspor’un yıldızı Tabata’yı bitirmek için yoğun çaba harcıyor...

Yeni sezonda en büyük sorunu orta sahada yaşaması beklenen Galatasaray işi sağlama alıp Gaziantepspor’un Brezilyalı yıldızı Tabata’yı bitirmeye çalışıyor. Ülkesinden dönmeyen Lincoln’den umudu kesen Sarı-Kırmızılı yönetim, Türkiye’yi çok yakından tanıyan Tabata’nın takıma büyük katkı sağlayacağından emin.

Başkan Adnan Polat’ın da Tabata’yı çok istediği ve bunun için Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl’la görüşmeler yaptığı biliniyor. Tabata’nın çok iyi bir profesyonel olması da Polat’ın ısrarında etkili. Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl’la daha önce İsmail Köybaşı konusunda da görüşmeler yapan Başkan Polat, bu transferi çok istemesine rağmen pahalı olduğu için gerçekleştirememişti.

KIZIL, SÜRE İSTEDİ

Polat’ın Tabata için Gaziantepspor’a çok yüksek bir bonservis bedeli önerdiği, bunun yanında kadroda düşünmediği bazı oyuncuları da vermeyi önerdiği belirtiliyor. Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ise Tabata konusunda kendi başına bir karar veremeyeceğini, konuyu yönetime taşımak istediği iddia ediliyor. Transferin hafta içinde netleşmesi bekleniyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:32

İLGİLİ HABERLER