Spor
  • 2.7.2009 02:42

TOPUZ BİR ANDA 40 YILLIK FENERLİ OLDU!..

Mehmet Topuz, “Nikahı kıydık ve ben Fenerbahçe ile evlendim. Burada kalıcı olmaya geldim. Herkes bilir ki Fenerbahçe favori, diğerleri Fenerbahçe’den sonra gelir” dedi...

Fenerbahçe'nin flaş transferi Mehmet Topuz, kulüp dergisinin temmuz sayına çarpıcı açıklamalar yaptı. Topuz, “Fenerbahçe apayrı. Büyük bir kulüp. Yaşanan olaylardan ötürü buraya gelirken bir çekincem oldu. Ama Aziz Başkan'la görüştükten sonra rahatladım. Onun bana güvenini boşa çıkarmayacağım. İmza gününü ömrümün sonuna kadar unutamam.

Taraftarımıza da çok teşekkür ediyorum. Geçmişi konuşmak istemiyorum. Fenerbahçe’nin başarısı ve bu başarıya benim sağlayacağım katkıyı konuşmak istiyorum. Allah’ın izniyle, Fenerbahçe’nin şampiyonluğundaki katkımı herkes görecek'' dedi.

FENERBAHÇE EN BÜYÜK

Mehmet, artık Fenerbahçeli olduğunu belirterek, “Fenerbahçe’de kalıcı olmaya çalışacağım. Uzun yıllar Fenerbahçe forması giymek istiyorum. Artık ben de Fenerbahçe ile evlendim. Nikahı kıydık ve Fenerbahçe ile evlendim” derken Fenerbahçe’nin hedefleri hakkında da “Şampiyonluğa oynayan 5-6 takım da olsa herkes bilir ki her sene için şampiyonluğun en büyük adayı Fenerbahçe’dir. Fenerbahçe, her zaman için en büyük favoridir. Diğerleri Fenerbahçe’den sonra gelir” derken gece hayatını sevmediğini de söyledi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:32

İLGİLİ HABERLER