Spor
  • 13.8.2009 00:00

LUGANO YERİNE KİM GELECEK?..

Fenerbahçe'nin yeni stoperinin kim olacağı merakla beklenirken, gündemdeki isimlere Lugano ve Grygera'dan sonra Lyon'da forma giyen Boumsong da eklendi. İtalya'nın ünlü spor gazetesi Tuttosport, Fenerbahçe'nin özellikle Juventus'ta oynayan Grygera'da ısrar ettiğini, ancak henüz Çek futbolcuyu ikna edemediğini ileri sürdü.

Tuttosport haberinde Fenerbahçe yönetiminin 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Juventus ile anlaştığını, Grygera'nın ise kendisine yapılan yıllık 2 milyon Euro'luk teklife henüz net bir yahıt vermediğini de yazdı.

Gazete Fenerbahçe'nin Grygera'yı ikna edememesi halinde Lyon'da forma giyen Boumsong'a yöneleceği ve Kamerun asıllı Fransız futbolcunun menajeriyle ön bir görüşme bile yapıldığını da iddia etti.

Çizme basınında bu haberler yayınlanırken, Fenerbahçe'ye yakın kaynaklar ise Lugano ile görüşmelerin sürdüğünü, Uruguaylı futbolcunun Fenerbahçe'nin teklif ettiği 2.5 milyon Euro'luk yıllık ücreti kabul ettiğini ve tarafların anlaşma zeminine çok yakın olunduğunu ifade etti.

Bu arada sakatlıkları nedeniyle Rize'ye götürülmeyen Roberto Carlos ve Emre Belözoğlu'nun durumlarının iyiye gittiği belirtildi. İki futbolcu da Teknik Direktör Christoph Daum'a; görev vermesi halinde Sivasspor maçında oynayabileceklerini söyledikleri öğrenildi. Alman Hoca'nın takımla birlikte çalışmalara başlayan Özer Hurmacı'yı da Sivasspor maçının kadrosuna almayı düşündüğü bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:47

İLGİLİ HABERLER