Spor
  • 15.8.2009 04:02

LUGANO'YA KIRMIZI ŞARTI...

F.BAHÇE yönetimi prensip anlaşmasına vardığı eski yıldızı Diego Lugano’ya kırmızı şartı koydu. Edu Dracena ile yollarını ayırdıktan sonra Uruguaylı futbolcuya imza attıracak olan sarı lacivertliler, sık sık kırmızı kart gören savunma oyuncusuna maç başına ücret ödeyecek. Sezon sonunda İtalya’dan ciddi teklifler aldığını ileri sürerek ayrılmak istemesine rağmen sadece Lazio ile görüşen Lugano yıllık 2.5 milyon Euro’yu kabul etmedi.

Edu’da sorun yok

Avrupa’da büyük hedefleri olan bir takımla anlaşamaması üzerine rotayı tekrar Türkiye’ye çeviren Lugano F.Bahçe’den toplam 2.5 milyon Euro kazanacak. Ancak bu paranın yarısı garanti olacak, geri kalan bölümü ise maç başına ödenecek. Sakatlığı en az üç ay daha sürecek olan Edu Dracena ile görüşmelerini sürdüren yönetim, yılda 1.1 milyon Euro kazanan Brezilyalı futbolcu ile anlaşmanın yollarını arıyor. İki aylık ücreti ödenen Edu, alacağının tamamını peşin istiyor. Yönetim ise bunu taksitle ödeyebileceğini bildirdi. Anlaşma sağlanamazsa Edu’nun sözleşmesi dondorulacak. Böylece taksitli ödemeye devam edilecek.

Lazio’ya imzalıyor iddiası

Bu arada İtalyan Corriere dello Sport gazetesi Diego Lugano’nun, SS Lazio ile anlaştığını, tek eksiğin imza olduğunu iddia etti. Lugano’nun Roma’da beklenildiği belirtilen haberde, Uruguaylı futbolcunun bugün Roma’ya gelerek, imza atacağı öne sürüldü.

(hürriyet)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:45

İLGİLİ HABERLER