Yaşam
  • 24.12.2018 16:14

Ahmet Kural Sıla kavgasında sıcak gelişme

Ahmet Kural Sıla kavgasında son dakika haberi! 5 yıla kadar hapis istemi kabul edildi!

Ahmet Kural Sıla darp iddiasına ilişkin yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Tarafların çeşitli açıklamalar yaparak birbirlerini suçlaması ve savunması neticesinde olay adli mercilere taşındı. Sıla tarafından darp olayı ile suçlanan Ahmet Kural hakkında hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi. İlk duruşma tarihi belli oldu.

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu'yla yaşadığı kavga nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan oyuncu Ahmet Kural hakkında 1 yıl 1 aydan 5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.

Sıla, beraberlik yaşadığı oyuncu Ahmet Kural tarafından darp, cebir ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle avukatı Rezan Epözdemir aracılığıyla şikayetçi olmuştu. Kural da ifadesinde, olayı doğrulayarak birbirlerini hırpaladıklarını ileri sürmüştü. Soruşturma kapsamında Ahmet Kural'ın komşusunda misafir olarak bulunan Hatice Zeynep Tunç'un da tanık olarak ifadesi alındı.

'AHMET YAPMA'

Tunç, ifadesinde şunları söyledi: "Gece 04.00 sıralarında Kural'ın evinden tartışma sesleri geldi. Bir kadınla tartışan Ahmet Kural 'O..pusun sen, seni öldüreceğim, dışarı çıkamayacaksın. Sen dayak istiyorsun' dedi.

Kadının da "Ahmet yapma içeri geçmek istemiyorum" dediğini duydum." Savcılıkça yürütülen soruşturma sonucunda iddianame hazırlandı. Kural hakkında "Hakaret", "Tehdit" ve "Basit yaralama" suçlarından 1 yıl 4 aydan 5 yıla kadar hapis talep eden bir iddianame düzenlendi.

7 MART'TA HAKİM KARŞISINDA

İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderilen iddianame mahkeme tarafından kabul edildi. Kural, 7 Mart günü hakim karşısına çıkacak.

 

Güncellenme Tarihi : 24.12.2018 16:23

İLGİLİ HABERLER