Yaşam
  • 16.8.2004 14:36

BİR BU EKSİKTİ!... İŞTE TÜRKİYE'NİN İLK ÇIPLAKLAR KAMPI

Gelenekselleşecek

Sonunda bunu da gördük! Türkiye'nin ilk çıplaklar kampı; Türk Nudistler ve Naturistler Grubu'nun (TNNG) girişimiyle 22-29 Ağustos tarihlerinde Didim'de yapılacak. Kampa katılmak için öncelikli olarak TNNG'ye üye olmak gerekiyor. 2001 yılından beri 'Mavi Tur' yapan çıplaklar, ilk kez bir tatil köyünde buluşacak. Her yıl mayıs ayında yapılan 'çıplak tur' gibi bu kampın da gelenekselleşmesi hedefleniyor.

Tek erkek katılamaz!

Kampın ilanı, herhangi bir tur ilanından farksız. Bir haftalık fiyatı, nudist çiftler için kişi başı 565 Euro, tek nudist kadınlar içinse 750 Euro olarak belirlenmiş. 21 Ağustos akşamı İstanbul'dan yola çıkacak olan grup, tur boyunca Didim'de adı belirtilmeyen bir tatil köyünde konaklayacak. Gezinin ilginç yanı, çocukların da katılabilmesi. Çünkü TNNG'nin yöneticileri çocukların doğuştan nudist olduklarını düşünüyor.

Onlar tutucu çıplak

TNNG üyeleri, sitenin 'Biz Kimiz' sayfasında kendilerini tanıtıyor. "Kendiniz ve dünya ile barışık, herkesin mutluluğunu düşünen biri iseniz, siz de bir nudist/naturistsiniz" sözleriyle kendilerini tanımlayan üyeler, bunun kesinlikle cinsel sapıklıkla karıştırılmamasını istiyor. Bir seks kulübü olmadıklarını söyleyen üyeler, grup içerisinde çok sıkı kuralları olduğunu da belirtiyor: Çıplağız ama tutucuyuz!
  GECCE Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:45

İLGİLİ HABERLER