Yaşam
  • 29.10.2006 13:03

İNTERNET MAHİR'DEN ESİNLENEN "BORAT" DÜNYA'YI KASIP KAVURUYOR!...

İngiliz Guardian gazetesi, İngiltere ve Amerika’yı kasıp kavuran Borat karakterinin “I kiss you" lafıyla ünlenen internet Mahir’den esinlenildiğini savundu.


      Guardian gazetesinde Johnny Dee imzasıyla yayınlanan haberde, İngiliz komedyen Sacha Baron Cohen tarafından yaratılan “Kazak gazeteci Boratö karakterinin internet Mahir’in taklidi olduğu kastedildi.


      Haberde Borat’ın aslında bir komedi karakteri olduğu oysa Mahir Çağrı’nın “40’lı yaşlarında, İzmir’de yaşayan bir beyefendi" olduğu ifade edildi. Mahir’in 1999 yılında yayınladığı internet sitesiyle bir anda ünlü olduğu hatırlatılan haberde, Mahir’in bu şekilde şöhret olan ilk isimlerden olduğu kaydedildi.
     
     BENZİRLİKLER ÇOK FAZLA

     

Borat ile Mahir arasındaki benzerliklere dikkat çekilen haberde, Borat’ın filminde aynen Mahir gibi masa tenisi oynadığı ve kırmızı bir şort giydiği ifade edildi. Haberde Borat’ın da aynen Mahir gibi “1975’lerden kalma takım elbiseleri olduğu" belirtildi.






Mahir’in “I kiss you" (Seni öperim) sözüyle ünlendiği internet sitesinin kötü İngilizcesi’ne ve tasarımına rağmen kısa sürede çok sayıda insana ulaştığı kaydedilen haberde, Mahir’in hayranları arasında Roseanne Barr, Bill Gates, Kenny G gibi ünlü isimlerin de bulunduğu ifade edildi.


Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 02:02

İLGİLİ HABERLER