Yaşam
  • 25.10.2013 22:00

"Kaportamı düzeltim"

Dermatolog Dr. Neslihan Dolar'ın Metroport Busidence'de bulunan yeni kliniği, birçok ünlü ismin katılımıyla açıldı.

Dermatolog Dr. Neslihan Dolar’ın Metroport Busidence’de bulunan yeni kliniği Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu başta olmak üzere Cemil İpekçi, Yıldız Çağrı Atiksoy (Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi Berrin karakteri), Ahu Aysal, İsmail Acar, Arte Tahir, İpek Tanrıyar, Murat Güloğlu gibi sanat camiasından birçok ünlü ismin de katılımıyla açıldı.

Birçok ünlü ismin katılımıyla yapılan açılış töreni son derece renkli geçti. Açılışı modacı Cemil İpekçi yaparken “Hayırlı uğurlu olsun. Ben Neslihan’a çok güveniyorum, Allah utandırmasın” diyerek kurdeleyi kesti. Kurdele kesiminden sonra Uzman Dr. Neslihan Dolar tarafından Cemil İpekçi’nin yüzüne ütüleme tekniğiyle gençleştirme işlemi, dolgu ve botox yapıldı. Ünlü modacı ise “Benim yaşım 66 oldu. Benim kaportam 50 model olduğu için bakım yaptırıp genç görünmek, bu imkana sahip olmak çok güzel” dedi.
 

DUDAKLARIMIN ESKİ HALİNİ ÖZLEMİŞTİM

Yapılan işlemler sonunda konuşan İpekçi “Benim kaporta dökülmeye başladığı için bakım yaptırıyorum ve bunu söylemekten çekinmiyorum. Yaşım 50 olduğunda yüzümde kırışıklıkları gördüm ve o günden beri bu işlemleri yaptırıyorum. Yüzümün genç görünmesini seviyorum, resimlerime baktığımda en çok dudaklarımın eski halini özlemiştim. Neslihan’cım bu istediğimi de yaparak 30 yaşında sahip olduğum dudaklarımı bana geri verdi” dedi. Açılış sonrası pasta kesen Cemil İpekçi, Dermatolog Neslihan Dolar’a el işlemeli Kuran yazılı bir hediye verdi.

SOZCU / Evren ABDULLAHOĞLU

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 10:57

İLGİLİ HABERLER