Yaşam
  • 17.4.2008 11:02

TACİZCİNİN DİLİNİ ISIRARAK KURTULDU

İZMİR'in Selçuk İlçesi'nde, sabah yürüyüşüne çıkan 54 yaşındaki kadın, kendisine cinsel saldırıda bulunarak öpmek isteyen 25 yaşındaki işitme engelli Cemal Var'ın dilini ısırarak yaraladı. Jandarma tarafından yakalanan ve dili kopmak üzere olan zanlı, hastanede ameliyata alındı.

Olay, Dr. Sabri Yayla Yürüyüş Yolu'nda, bugün saat 07.00 sıralarında meydana geldi. Sabah yürüyüşüne çıkan Z.P. arkasından yaklaşan işitme engelli Cemal Var'ın cinsel tacizine uğradı. Z.P., elbiselerini çıkartmaya ve öpmeye çalışan saldırgana karşı koyup, dilini ısırdı. Cemal Var can havliyle olay yerinden kaçtı.

Z.P. hemen jandarmayı arayarak, durumu bildirdi. Kadının verdiği eşkal doğrultusunda çalışma başlatan jandarma ekipleri, Cemal Var'ı şehir merkezindeki bir kahvenin önünde yakalayarak, gözaltına aldı. Dili kopmak üzere olan Var, jandarma tarafından Selçuk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdaheleninardından sevkedildiği İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alındı.

Olay sırasında, yüzünden yaralanan Z.P. de Selçuk Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 12:30

İLGİLİ HABERLER