Gündem
  • 29.3.2024 11:50

Mansur Yavaş'ın 'milliyetçilik' maskesi düştü.. Londra'da PKK'lılarla görüntülendi

Mansur Yavaş'ın 'milliyetçilik' maskesi düştü: PKK destekçisi İngilizlerle bir araya gelmiş

Yaptığı açıklamalarla milliyetçi olduğunu savunan CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın tezgahı çöktü. Yavaş'ın takındığı milliyetçilik maskesini düşüren isim ise Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok oldu. Haber Global canlı yayınına katılan Altınok, Yavaş'ın 2019 yılında İngiltere'ye yaptığı ziyareti paylaştı. Yavaş'ın İngiltere'de yaptığı ziyaretlerinde terör örgütü PKK destekçisi Londra İşçi Partisi Lideri Jeremy Corbyn ve Londra Belediye Meclisi Üyesi Unmesh Desai ile bir araya geldiğini söyledi. Yavaş'ın Türk düşmanı iki İngilizle görüşmesine dikkati çeken Altınok, "Bu hangi milliyetçiliktir? Hangi ülkücülüktür." dedi. Mansur Yavaş geçmiş dönemde yaptığı açıklamalarda, "Biz milliyetperveriz. Doğrudan doğruya Türk milliyetçisiyiz. Mevsimlik vatansever değiliz. Milliyetçiliği istediği zaman ayaklar altına alan, istediği zaman baş tacı yapanlardan değiliz." ifadelerini kullanmıştı.

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Altınok, akşam saatlerinde katıldığı bir TV programında önemli açıklamalarda bulundu. Altınok, seçimlere son 3 gün kaldığını ve milletin önemli bir karar vereceğini söyledi.

YAVAŞ'IN MAL VARLIĞININ KAYNAĞI NEREDEN GELİYOR?

Altınok, hakkındaki mal varlığı iddialarına da açıklık getirerek, Mansur Yavaş'a ilişkin, "Mansur Yavaş'ın şu an oturduğu evin değeri 25 milyondur. Belediye başkanı olduktan sonra almıştır. Belediye Başkanı 25 yıl görev yapsa aldığı maaşların tamamını biriktirse 25 milyona ev alıp oturamaz. Belediye başkanı maaşı ile 20 yıl görev yaptım, 1 metrekare arsa da almadım, bir tane daire de almadım, bir tane arabada da almadım. Tevazu bir yaşamım var, bunu herkes bilir.

Cumartesi-Pazar, gece-gündüz çalışırım. Bu mal varlığının kaynağı nereden geliyor? Maaş ile olmayacağına göre, bunları belediye başkanı olduktan sonra alıyor. Benim mal varlığım belediye başkanı olduktan sonra azalmış, ben bunları açıkladım. Belediye başkanı olduktan sonra mal varlığı azalan bir adamı Türkiye'de ve dünyada takdir etmek lazım." diye konuştu.

PKK DESTEKÇİLERİ İLE KOLKOLA

Öte yandan Altınok, Yavaş'ın Londra'dan da ev aldığını ve işsiz kızına da dünyanın en pahalı şehirlerinden biri olan Londra'da iş kurduğunu da söyleyerek, bunların dışındaki görüşme trafiğinden de bahsetti ve Yavaş'ın fotoğraflarını gösterdi:

"Sayın Yavaş'ın Londra temaslarında Jeremy Corbyn ile görüştü, yani PKK bağlantısı İngiltere tarafından tescilli, Öcalan için kritik özgürlük kampanyasının etkin destekçisi ve Kürdistan hayali kuran bir Türk düşmanıdır Corbyn.

Yine Londra Belediye Meclis üyesi, Kürdistan için Adalet Kampanyası Yönetim Kurulu Başkanı ve Öcalan için özgürlük resepsiyonu düzenleyen isim Unmesh Desei, Selahattin Demirtaş davasını izlemeye Türkiye'ye gelen ve özgürlük isteyen Türk ve Türkiye düşmanıdır. Bunlar fotomontaj değil, Sayın Yavaş'ın Londra'da kimlerle temasta olduğunu görünüz.

PKK destekçileri YPG teröristlerini bunlar ziyaret ediyorlar. Şeffaflık ödülünde ise yine 2 tane PKK'lı belediye başkanı ile beraber 9 tane belediyeye şeffaflık ödülü veriyorlar, daha yeni seçilmişti. Türk ve Türkiye düşmanları PKK'nın dostları ile 2 tane önemli adamla burada sohbetini görüyorsunuz. Bu hangi ülkücülük, hangi milliyetçiliktir?"

Ülkü Ocakları'ndan Mansur Yavaş'a: Yavaş yavaş DEM'lenen ihanet
Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, “Mansur Yavaş, Ankara’ya hiçbir hizmeti ve hayrı dokunmayan, terör örgütlerinin elinde oyuncak olmuş, iradesini bölücü oylar için ipotek vermiş, çapsız, siyasi mankurttan başka biri değildir.” dedi.

Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, "Mansur Yavaş, Ankara'ya hiçbir hizmeti ve hayrı dokunmayan, terör örgütlerinin elinde oyuncak olmuş, iradesini bölücü oylar için ipotek vermiş, çapsız, siyasi mankurttan başka biri değildir." dedi.

31 Mart Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri'nin Türkiye'nin milli varlığı ve istikbali için hayati önemde, stratejik bir seçim olduğunu vurgulayan Yıldırım, " Yeminli Türk ve Türkiye düşmanlarının yer aldığı ve adına "kent uzlaşısı" denilen karanlık oluşumun sinsi bir şekilde belediyelere sızma girişimine şahit oluyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve milletinizin helal hazinesini; terör örgütü PKK'ya aktaran siyasetçi görünümlü bölücü teröristlerin; vatan, millet, din ve devlet düşmanlarının "kent uzlaşısı" adı altında kanser hücresi gibi belediyelerimize sızmaya çalıştıklarını görmekteyiz" diye konuştu.

MANEVİYATSIZ KİŞİLİK MANSUR YAVAŞ

Kendisini; milliyetçi, vatan sevdalısı gibi pazarlayanların, bölücülerin kullanışlı bir aparatı olduğu ifadelerini kullanan Ülkü Ocakları Başkanı Yıldırım, "İhanetin değirmenine su taşıyan 'Kent Uzlaşısı' ürünü olan bu kişilerin kutsal davamızla, ülkümüzle ve Türk milliyetçiliğiyle zerre kadar alakası yoktur, olamaz da! '40 yıllık geçmişimi geride bıraktım' diyerek kendini Kandil'in uzlaşıcısı pozisyonuna düşürmüş, CHP'ye pazarlayan, DEM'cilerle omuz omuza yürüyen, bölücü terör örgütü PKK'nın elebaşı terörist Abdullah Öcalan'dan "Apo Bey" diye bahseden, maneviyatsız kişilik Mansur Yavaş ve onun beslemelerinden de asla "Türk Milliyetçisi" olmaz olamaz!" şeklinde konuştu.

KÜRESEL ÇETENİN BİR UŞAĞI VE PİYONU

Mansur Yavaş'a eleştirilerini sıralayan Yıldırım şöyle konuştu:

"Bölücülerin oylarıyla seçildikten sonra Ankara'daki 5 yılını hizmetsiz, projesiz tamamlayan Mansur Yavaş olsa olsa Birleşik Krallığın dostu 'Yoldaş Mansur' olur. Ankara'da avukat kimliği altında akçeli işler kovalayan, sahte senet, vergi kaçırma, kaset satma, tehdit, şantaj işlerine adı karışan, belediye başkanlığı döneminde adı rüşvet skandalıyla anılan Mansur Yavaş'ın Londra'da görüştüğü siyasilerin genelde terör örgütü PKK'ya destek veren Unmesh Desai, Jeremy Corbyn gibi kişiler olması ve Chatham House'da kurgulanması aslında onun küresel çetenin bir uşağı ve piyonu olduğunun en büyük kanıtıdır ve göstergesidir!

"İRADESİNİ BÖLÜCÜ OYLAR İÇİN İPOTEK VERMİŞ MANKURT"

Yıllardır alçakça süren CHP-PKK ilişkisine zerre itirazı olmayan hatta "Yerel özerklik şartını getireceğim" diyen Kemal Kılıçdaroğlu'nun ardından terör örgütü PKK'nın en büyük talebi olan "Belediyelerde mali özerklikten yanayım. Yerel yönetimler özerkliğini öncelikle mali özerklik yaparak belirlersiniz" diyen Mansur Yavaş'tan başkası değildir! Mansur Yavaş, Ankara'ya hiçbir hizmeti ve hayrı dokunmayan, terör örgütlerinin elinde oyuncak olmuş, iradesini bölücü oylar için ipotek vermiş, çapsız, siyasi mankurttan başka biri değildir. Hal böyle iken Mansur Yavaş gibi birine milliyetçi ve vatanperver yakıştırması yapmak, Türk Milleti ve Devletine hakarettir! Milliyetçi Ülkücü Hareketin Ankara'daki adayı bellidir; çalışkan, üretken ve saygın bir kişi olan Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Turgut Altınok'tur!"


 

.

Güncellenme Tarihi : 29.3.2024 12:00

İLGİLİ HABERLER