Medya
  • 18.10.2018 22:28

Akit Gazetesi isyanda!.. Ne FETÖ'cülüğümüz ne hainliğimiz kaldı

"Ne vatan hainliğimizi bırakıyorlar, ne FETÖ’cülüğümüzü"

Akit yazarı Rasim Bolbol, kendini eleştirenlere yanıt verdi. Bolbol, AKP'yi eleştirdiği yazısının ardından kendisine yönelik söylenenleri aktardı ve "İftiralarla, kara çalmalarla, küfür ve hakaretlerle durmadan saldırıyorlar. Ne vatan hainliğimizi bırakıyorlar, ne FETÖ’cülüğümüzü..." ifadelerini kullandı.

Hükümete yakın Yeni Akit gazetesi yazarı Rasim Bolbol, geçen Pazar günü kaleme aldığı yazısında, ABD’li rahip Andrew Brunson’un serbest bırakılmasını eleştirmişti.

Bolbol, AKP hükümetini de eleştirdiği yazısında, yargı kararının saygı duyulacak bir yanı olmadığını söylemişti.

Rasim Bolbol’un yazısı çok konuşuldu, tartışıldı. Bolbol bugünkü yazısında ise, kendisini eleştirenlere yanıt verdi.

“NE VATAN HAİNLİĞİMİZİ BIRAKIYORLAR, NE FETÖ’CÜLÜĞÜMÜZÜ”

Bolbol yazısında şunları kaydetti:

“Baksanıza, kendisini ‘muhafazakâr’ olarak nitelendiren cenah, sırf AK Parti Hükümeti’ni eleştirdik diye, bir Müslümanın hiçbir şekilde tevessül etmemesi gereken yollara başvuruyor.

İftiralarla, kara çalmalarla, küfür ve hakaretlerle durmadan saldırıyorlar. Ne vatan hainliğimizi bırakıyorlar, ne FETÖ’cülüğümüzü...

Derhal tutuklanmamız için savcıları harekete geçmeye çağıranlar bile var.

‘Karşı mahalle’ ise bir başka âlem...

Sanki mal bulmuş mağribi edasındalar... Ellerini ovuşturarak birtakım zırvalar ortaya atmaktan hiç mi hiç çekinmiyorlar.

Onlar da ‘Yandaş Yeni Akit gazetesinde zehir zemberek yazı’ diyerek, suyu bulandırmaya çalışıyorlar.

Yanlış duymadınız, Akit gibi sadece hakkın ve haklının yanında olan bir gazeteyi “yandaş” olarak nitelendirenler bulunuyor bu piyasada.

Aslında takip etseler, Akit’in ‘Emr-i bil maruf, nehy-i anil münker’ prensibini şiar edindiğini, bu çerçevede, birtakım konularda hükümeti eleştirmekten de zerre miskal çekinmediğini görecekler, ama görmek istemiyorlar.”

Güncellenme Tarihi : 21.10.2018 01:49

İLGİLİ HABERLER