Medya
  • 4.6.2015 23:47

Sümeyye Erdoğan'ı takip eden travesti yakalandı

Sümeyye Erdoğan’a Alman asıllı transeksüel provokasyonu!

IMC-TV isimli PKK’nın yayın organı ve t24 isimli küskün Kemalistler’in sitesinde çalışan sapkın transeksüel muhabiri Sümeyye Erdoğan’ı takip ederken polis yakaladı.

İstanbul Belçika Başkonsolosluğu önünde, Belçika Parlamentosu milletvekilliği yaparken Ermeni soykırımı iddialarına destek vermediği için partisinden ihraç edilen Mahinur Özdemir’e destek amacıyla AK Parti Kadın Kolları bir basın açıklaması düzenledi. Açıklamanın ardından Sümeyye Erdoğan Belçika Başkonsolosu ile bir görüşme yaptı. Erdoğan’ın görüşmesinin ardından çıkışta gazetecilere açıklama yaptığı sırada kendisini takip eden Michelle Demishevich isimli Alman vatandaşı transeksüel sivil polisler tarafından yakalandı. Polislere karşı direnen Alman asıllı Michelle isimli kişiyi polis zor kullanarak olay yerinden uzaklaştırdı.

PKK-HDP’nin yayın organlarından İMC TV isimli kanalda spikerlik ve T24 isimli eski 28 Şubat darbesi destekçisi gazetecilerin toplandığı sitede muhabirlik yaptığı iddia edilen şahsın Alman vatandaşı olduğu ve Türkiye’de yaşadığı ortaya çıktı.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:03

İLGİLİ HABERLER