Asayiş
  • 30.5.2013 10:13

Metrekare tartışması cinayetle son buldu!..

AVCILAR’da müşterisi ile bir evin metrekaresi yüzünden tartışmaya giren emlakçı İbrahim Dinç, tabancayla vurularak öldürüldü. Olayla ilgili gözaltına alınan müşteri Cezayir K.(44) poliste işlemleri tamamlandıktan sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Cihangir Mahallesi, Meşrutiyet Caddesi No. 21 önünde 24 Mayıs 2013'te meydana gelen olayda emlakçılık yapan İbrahim Dinç işyerinin önünde tabancayla vurularak öldürüldü. Polis olayla ilgili başlattığı soruşturmada ev almak için gelen bir kişinin emlakçıyla almayı düşündüğü evin metrekaresi yüzünden tartıştığını belirledi. Görgü tanıkları 60 metrekare olarak pazarlanan evin aslında daha küçük olduğunu iddia ederek kavga ettiği oradan ayrıldıktan bir süre sonra elinde silahla geri geldiğini belirttiler. Bu kişinin çıkan ikinci kavgada silahını ateşleyerek İbrahim Dinç’i vurduğu tespit edildi.

Polis kısa sürede bu kişinin kimliğini belirledi. Daha önceden 3 kez polise geliş kaydı bulunduğu öğrenilen şüpheli Cezayir K. polis tarafından gözaltına alındı. Cinayet Büro Amirliği'nde işlemleri tamamlanan Cezayir K. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

DHA
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 14:54

İLGİLİ HABERLER