Gündem
  • 20.8.2010 17:13

MHP'DEN BİR BELEDİYE BAŞKANI DAHA DAHA 'EVET' DEYİP İSTİFA ETTİ

KONYA’nın Sarayönü İlçesi’ne bağlı Kurşunlu Beldesi Belediye Başkanı MHP’li Sami Ülker, salı günü MHP MYK üyesi Hikmet Çay ile birlikte beldede esnafı ziyaret edip, 12 Eylül’de yapılacak referandum için ‘hayır’ istedi. Perşembe günü akşam saatlerinde ise ‘evet’ yönünde oy kullanacağını belirten Ülker, partisinden istifa etti.
29 Mart 2009'da yapılan yerel seçimlerde Kurşunlu Belediye Başkanlığı’na seçilen MHP’li Sami Ülker, salı günü MHP MYK üyesi Hikmet Çay ve beraberindeki heyetle beldede referandum çalışması kapsamında esnafı ziyaret edip ‘hayır’ oyu istedi. Başkan Sami Ülker, perşembe günü akşam saatlerinde ise referandumda oyunu ‘evet’ olarak kullanacağını belirterek, partisinden istifa etti.
Başkan Ülker bugün yaptığı yazılı açıklamada ise, bir belediye başkanı olarak bugüne kadar her zaman halkın istek ve önerilerine göre çalıştığını belirterek şunları söyledi:
“Evetçi’ ve ‘Hayırcı’ olarak iki ayrı cephe oluştu. Ben böyle bir kutuplaşmanın yanlış olduğunu düşünüyorum. Çünkü ülkesini ve vatandaşını düşünen herkesin anayasa değişikliği paketine destek vermesi gerekiyor. Ben de ülkemi seven bir fert olarak anayasanın değişmesi gerektiğini düşünüyorum ve 12 Eylülde yapılacak olan referanduma destek verilmesinden yanayım.”

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 04:16

İLGİLİ HABERLER