Spor
  • 10.10.2005 03:24

MİLLİ TAKIM ARNAVUTLUK'U GEÇERSE KİMİNLE EŞLEŞECEK?

A Millilerimiz Play-off vizesini alırsa, cuma günü çekilecek kuraya avantajlı çıkacak. Bugünkü ikincilere göre Türkiye ilk torbada yer alacak ve Norveç, İsviçre veya Slovakya ile eşleşebilecek. A Milli Takımımız, çarşamba günü Arnavutluk’u yenip grup ikincisi olduğunda belki, ‘en iyi iki ikinci’den biri olarak 2006 Dünya Kupası’na doğrudan katılma imkanı bulamayacak, ancak Play-off’a avantajlı çıkacak.

Türkiye, FIFA Dünya Klasmanı’nda eylül ayında 12. sırada yer aldığından cuma günü saat 13.00’te İsviçre’nin Zürih kentinde çekilecek Play-off kurasında şu anki grup ikincilerine göre seribaşı olarak değerlendirilecek ilk torbada yer alacak.

3’erli 2 torba

Gruplarda son maçlar öncesi grup ikincilerinden İngiltere, Almanya 2006 vizesi almayı garantilerken, İsveç de ikinci en iyi ikinci konumunda. Diğer 6 ikinci arasında şu anda FIFA sıralamasında 9. İspanya, 12. Türkiye ve 32. Romanya ilk torbayı, 37. Norveç, 38. İsviçre, 45. Slovakya 2. torbayı oluşturuyor. Son maçlarda ikinciler değişmezse Türkiye, aynı torbada yer alan İspanya ve Romanya ile değil, Norveç, İsviçre veya Slovakya’dan biriyle eşleşecek.

32 ülkeden 24’ü belli

AVRUPA: Almanya (Ev sahibi), Ukrayna, Hollanda, İngiltere, Polonya, İtalya, Portekiz, Hırvatistan

AFRİKA: Angola, Fildişi Sahili, Gana, Togo, Tunus

GÜNEY AMERİKA: Arjantin, Brezilya, Ekvator, Paraguay

ASYA: Japonya, İran, G.Kore, Suudi Arabistan

CONCACAF: Meksika, ABD, Kosta Rika
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:56

İLGİLİ HABERLER