Spor
  • 10.10.2005 03:21

NURİ ŞAHİN İÇİN KİM NE DEDİ?

Fatih Terim (Milli Takımlar Teknik Direktörü)

Merdivenleri yavaş yavaş çıkacak

Nuri, hiç bozulmamış. Çok iyi bir alt yapısı var. O bizim evladımız. Merdivenleri yavaş yavaş çıkacak. Her zaman kadromuzda olacaktır. 17 Yaşaltı Milli Takımımız’da onun gibi daha çok değerler var. Kaleci var, Caner, Deniz, Aydın, Tevfik ve Ferhat ve ismini sayamadığım birçok oyuncu var. Hepsinden yararlanacağız.

Şenes Erzik (UEFA Asbaşkanı)

Sanki büyümüş de küçülmüş gibi

Nuri çok aklı başında duruyor. Sanki büyümüş de küçülmüş gibi. Yalnız futbolu değil, attığı gol de harikaydı. O gol öyle kolay atılacak bir gol değildi. Gelen topa makas yaptı, o anda onu düşünebilmesi harika, bayıldım. Kimseye müdahale etme şansı vermedi, çok çabuk düşünüyor.

Sport1 (İnternet gazetesi)

Elimizdeki mücevherin kıymetini bilemedik

Şimdi de Nuri Şahin kaçtı. Chelsea ve Arsenal gibi ünlü takımları peşinden koşturan Almanya doğumlu Nuri’yi elimizden kaçırdık. Oyuna girdikten bir dakika sonra Almanya’yı yıkan golü attı. Alman Futbol Federasyonu bu mücevherin kıymetini bilemeyerek Türkiye’ye kaptırdı. Bunun nedeni uyuma her iki tarafında yeterli katkı vermemesidir.

Kicker (Alman dergisi)

Almanya yeteneği Türkiye’ye kaptırdı

Bundesliga’nın bebeği Almanya’yı yıktı. Bundesliga’da yetişen yıldızlar bir bir gidiyor. 17 yaşındaki Nuri Şahin, ilk kez milli formasını giydiği Türkiye adına oyuna girdikten bir dakika sonra şık bir voleyle golünü attı. Almanya büyük bir yetenekli futbolcuyu Türkiye’ye kaptırdı.


Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:56

İLGİLİ HABERLER