Spor
  • 29.11.2011 17:12

MİLLİ TAKIMDA BÜYÜK REVİZYON...

Hollandalı hoca Hiddink'in kovulmasının ardından milli takımın başına getirilen başarılı teknik adam Abdullah Avcı'nın teknik ekibi yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Teknik direktörlüğe Abdullah Avcı'nın getirilmesinin ardından, teknik ekip de şekillenmeye başlıyor. Avcı'nın ekibinde şu anda yardımcı antrenör Okan Buruk ile kaleci antrenörü Haluk Güngör bulunuyor.

Radyospor'un haberine göre; Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta oynayan, İspanya'da Real Sociedad ve Espanyol formalarını giyen Tayfun Korkut'un da teknik heyet de yer alma olasılığı yüksek. Futbol yaşantısını antrenör olarak sürdüren Korkut, 2006 – 2009 yılları arasında Real Sociedad'ın altyapısında çalıştı; şu anda ise VfB Suttutgart U 19 takımını çalıştırıyor.

Teknik kadroya aday bir diğer isim ise Nihat Kahveci, aktif futbol yaşantısıyla ilgili kararı henüz vermeyen milli futbolcunun da Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören tarafından Abdullah Avcı'ya önerildiği öğrenildi.

Derbi için Madrid'te bulunan Abdullah Avcı ile Yıldırım Demirören'in sohbet sırasında bu konuyu konuştukları, Delmirören'in Nihat'ın da teknik kadroda olmasını arzu ettiğini söylediği bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 11:50

İLGİLİ HABERLER