Yaşam
  • 18.5.2013 00:43

Miss Turkey'in perde arkası görüntüleri

 Elidor Miss Turkey bu yıl bir başka güzel

Türkiye’nin en güzel kızı seçiliyor! Star’ın düzenlediği Elidor Miss Turkey 2013’de yarışacak 20 güzel İstanbul’da yapılan seçmelerin ardından belirlendi. Güzeller şimdi zorlu ve bir o kadar da yorucu hazırlık dönemine girdi. Önce basın toplantısında ilk kez kameralar karşısına çıkan güzeller, sonra fotoğraf çekimi için stüdyoya girdi.

Seçmelerin ardından hazırlıklara ara vermeden başlayan güzeller önce basın toplantısı için sabah 07:00’den itibaren Çırağan Sarayı’nda hazırlıklıklara başladı. Elidor saç ve makyaj uzmanları 20 asıl, üç yedek yarışmacıyı basın buluşmasına hazırladı. Ardından ilk yürüyüş ve duruş derslerini aldılar.

Yoğun bir katılımın olduğu basın toplantısında kameralar karşısına çıktılar. Törenin sonunda ise Çırağan Sarayı’nın merdivenlerinde fotoğrafçı Mustafa Kızıl’ın objektifine poz verdiler...

Türkiye Güzeli adayları heyecanlarını üzerinden atamadan soluğu Star’ın fotoğraf stüdyolarında aldı. Güzellere nasıl fotoğraf vermeleri gerektiğini fotoğrafçı Mustafa Kızıl anlattı.

Gece yarılarına kadar süren çekimlerin kamera arkasında ilginç kareler ortaya çıktı. İlk fotoğraf heyecanı, meraklı bakışlar, saç, makyaj hazırlıkları, yorgunluktan kapanan gözler kamera arkası objektiflerine yakalandı.

Sosyal medyanın en çok tanınan isimleri Buse Terim ve Burus Vilis’in ziyaretleri de dikkat çeken anlardı.

Elidor Miss Turkey, 31 Mayıs Cuma akşamı İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek veStar’dan canlı yayınlanacak.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:14

İLGİLİ HABERLER