Spor
  • 31.1.2007 11:29

MONDRAGON'A SÜPER TEKLİF!..

Kolombiyalı file bekçisinin Rus kulübü Spartak Moskova’ya haber gönderdiği ve sezon sonunda Cim Bom’dan ayrılmayı düşündüğü ileri sürüldü.
     
     Kesenin ağzını açtılar
      Her fırsatta Türkiye’yi çok sevdiğini ve futbolu Galatasaray’da bırakmak istediğini deklare eden Mondragon’un aklını Rusya’dan gelen süper teklif çeldi... Kolombiyalı kaleciye ‘reddedemeyeceği’ bir ücret önerdiği öğrenilen Spartak Moskova’nın bu teklifini değerlendiren tecrübeli eldivenin, Rus kulübüne haber gönderdiği ve sezon sonunda İstanbul’dan ayrılabileceğini söylediği ileri sürüldü. 2001’den beri Sarı-Kırmızılı formayı giyen Mondi’nin bu hamlesi yönetimi de şaşırttı.
     
     Tomas aşkı daha bitmedi
      Galatasaray ile sözleşmesi devam eden Mondi’nin Spartak Moskova ile süren dirsek temasına Sarı-Kırmızılı idarecilerin ne tepki vereceği merak konusu. Ruslar’ın Cim Bom aşkı sadece Mondi ile sınırlı değil. Başarılı savunma oyuncusu Stjepan Tomas da transfer listesinde. Başta Zenit olmak üzere Rus kulüpleri Hırvat futbolcuyu takımlarında görmek istiyor. Ruslar’ın, Tomas’ın işini yeni sezonda bitirmeyi hedeflediği ifade edildi.
      Sarı-Kırmızılı taraftarlar, Mondragon’un Galatasaray’dan ayrılmasını kesinlikle istemiyor. Takımın en zor anlarında kalesinde adeta devleşen ve sayısız maçta Aslan’ı ipten alan tecrübeli eldivenin bu flörtü, yönetimle sorunları olduğu yorumlarına yol açtı. Metz’den transfer edilen Mondi; Deportivo Cali, Santa Fe, Cerro Porteno, Argentino Juinors, Independiente ve Real Zaragoza’da oynadı.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 22:27

İLGİLİ HABERLER